NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - Futsal Team Charleroi  2 - 2  (1-2)
   
DATUM 14-01-2022  21:15
   
DOELPUNTEN 4' Elalji 1-0, 11' El Fakiri 1-1, 19' El Fakiri 1-2, 28' Ajouaou 2-2 
   
VERSLAG Laten we voor ťťn keer eens beginnen met het einde. Nog 3 seconden op de klok en doelman Vandecaetsbeek heeft de bal in de hand. Hij gooit en weet Smets te vinden die de bal op de buzzer in doel legt. 3-2 voor KK Malle-Beerse! De apotheose van een fantastische futsal avond! De scheidsrechters waren echter van oordeel dat de bal te laat in doel verdween. Het feest ging niet door. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat het bijzonder moeilijk is om hier een juiste beslissing over te nemen. Misschien kunnen de zondagavond beelden van RTV uitsluitsel brengenÖ

Terug naar het begin. Het nummer 6 in het algemene klassement kon niet rekenen op Anik, Dahbi en Chaibai. Toch kreeg de spelerskern van Liliu een stevige kwaliteitsinjectie in de winterstop. Zo keerde o.a. nationale doelman Idrissi terug naar zijn oude liefde. Bij KK Malle-Beerse zat Wilms een schorsingsdag uit. Ook van Kasmi en Daali was er geen spoor te bekennen op het wedstrijdblad.

Na 3 minuten pegelde El Alji de 1-0 voorbij Idrissi. KK Malle-Beerse zat op rozen. Blauw en wit liet het balbezit aan de bezoekers en loerde vanuit een stevige organisatie op de counter. Het was kapitein en international El Fakiri die het scoreverloop deed kantelen. Na twee individuele verdedigende foutjes stuurde hij KK Malle-Beerse met een 1-2 achterstand naar de kleedkamer. Op basis van het balbezit en de kansen konden we dat moeilijk onverdiend vinden. Op dat moment was het immers ook al duidelijk dat Vandecaetsbeek een begenadigde dag had. Wat de bezoekers ook probeerde, onze doelman was niet te kloppen. In de tweede helft zagen de mensen vanuit de cafetaria het KK Malle-Beerse dat ze willen zien. Een ploeg die voor elkaar door het vuur ging, op geen meter loopwerk keek en voor elke centimeter parket ging. Naast mentaliteit bracht ons team ook kwaliteit. De gelijkmaker was daar een mooi voorbeeld van. Na een heerlijk uitgespeelde aanval over verschillende spelers, mocht Ajouaou de bal tegen het net leggen. Het was een fantastisch collectief doelpunt!

Na de gelijkmaker kon het alle kanten uit. Er waren kansen voor beide ploegen. El Alji kwam nog het kortst bij een doelpunt. De 3-2 stierf op de paal. De wedstrijd voltrok zich naar de eerder beschreven apotheose.

2-2 of 3-2, het is een wereld van verschilÖ De belangrijkste les van de avond is echter KK Malle-Beerse grote stappen heeft gezet sinds de winterstop. Na de fantastische bekeroverwinning vorige week, werd een sterk Futsal Team Charleroi onder de duim gehouden. Woensdag moeten we de lijn doortrekken in de vooruitgeschoven competitiewedstrijd in Full Hasselt. 

TERUG