NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FUTSAL TEAM AALST - United '76 Schoten A  6 - 2  (1-5)
   
DATUM 20-09-2019  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Hierna mochten de twee A-teams in de arena treden. Een regelrechte topper want beide ploegen lieten op de eerste speeldag een riante overwinning optekenen.

Schoten verstopte zich niet en wou ook zijn kans gaan, wat betekende dat Aalst zeer geconcentreerd moest voetballen en dat deden ze. Mooie combinaties werden opgezocht en na 5e scoorde Ilias Maatoug op een van onze aanvallen. Schoten moest het stellen met afstandsschoten maar bij Aalst kwam de dreiging van verschillende spelers en zo scoorde Canaris op een tegenaanval de 2-0 voor Aalst. De doodsteek werd gegeven tussen minuut 15 en 17 waar Aalst plots 3 maal scoorden en Schoten slechts ťťnmaal. Vooral het. 5de doelpunt van aalst was een beauty, een aanval opgezet via onze doelman die over alle spelers liep en Toni afzonderde alleen voor doel.

De tweede helft controleerde Aalst de partij en kregen nog genoeg kansen maar afwerking was soms te slordig. Schoten probeerde wel en wou nog iets proberen maar kon enkel op corner scoren. Verdiende overwinning en volgende week zijn we vrij daar onze tegenstrever, Phoenix Forest, zaalproblemen heeft.

Doelpuntenmakers : Toni Jodas Vives 2 x, Ilias Maatoug 1 x, Giovanni Canaris 2 x, Alex Gonzalez 1 x

 

TERUG