NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk A - ZVK Gelko Eisden-Dorp A  5 - 1  (2-0)
   
DATUM 22-02-2019  21:15
   
DOELPUNTEN 4' Karageorgiev 1-0, 14' El Attabi 2-0, 24' El Mokhtari 3-0, 30' Bouri 4-0, 33' El Attabi 5-0, 39' Geurts 5-1 
   
VERSLAG Wedstrijd startte goed voor Real dat heel veel balbezit had. Real speelde met veel overgave en slim!

In de 5 min trapte El Fashi staalhard naar het doel en de Keeper pareerde de bal maar in de rebound maakt Georgi de 1-0 via een trap onder keeper. Na het doel speelde Real de bal uitstekend rond en wou zo Eisden uit hun tent lokken omdat zij het verdedigend speelde. In de 14 min kreeg Real een uitstekende kans om de 2-0 te maken maar de mooie aanval van El Mokhtari met Bouri maar Georgi kon deze kans niet afmaken. in de 14 min kreeg Eisden de eerste mooie kans om 1-1 te maken via een corner maar zij konden deze mooie kans niet afmaken. En zo bleven de bordjes nog steeds op 1-0 hangen. De minuut erna veroverde El Attabi de bal van Eisden deed mooie ťťn twee met El fashi en El Attabi zette zo de 2-0 op het bord. Deze 2de treffer van de avond was een voor Real een ontlading en bevrijding bij de spelers en coaches. Real speelde heel slim de laatste 5 min de bal rond waardoor er nog wel een kansje was om de 3-0 te maken maar deze kwam er niet.

Ruststand 2 tegen 0

In de 24 min maakte El Mohktari de 3-0 via een uitstekende counter 3 spelers van Real tegen 1 van Eisden. Bouri speelde mooi op Georgi en de laatste trapte staalhard naar de 2de paal waar El Mohktari kwam ingelopen om deze mooie counter af te werken. Real bleef maar drukken en kreeg kans na kans. In de 27 min kans El Fashi alleen op keeper lopte hem maar de bal werd nog net van de lijn gehaald. In de 28 min wederom kans van El Fahsi die staalhard op doel trapt maar de jonge keeper van Eisden redde de meubelen. In de 29 min kans voor Eisden die een bal aan de tweede paal net naast trapte. Direct erna tegenaanval van Real Georgi en Bouri breken uit, Georgi trapte de bal naar de 2de paal waar Bouri de 4-0 op de bordjes zet.
Daarna kreeg Eisden nog enkele kansjes maar kon deze niet afwerken omdat onze keeper Morad weer steeds in de weg stond.
In de 33 min scoort El Attabi zijn tweede van de avond de 5-0 door een echte El Attabi goal. Kreeg bal diep aangespeeld kapte links, kapte rechts en kapte nog eens links en trapt bij de 3 kap de bal staalhard onder de keeper.

De 5-0 was een opluchting in de het hele Real kampt dat de punten dik nodig heeft om nog play-offs te halen maar onze Coach Yves Heremans gaf onze jongeren in de laatste 6 min van de wedstrijd allemaal speelgelegenheid. Eisden kon nog wel in de 39 min de 5-1 maken maar Real kreeg wat het verdiende en dat is een deugddoende overwinning! 

TERUG