NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse A - La Squadra Mouscron A  4 - 5  (2-2)
   
DATUM 03-05-2019  21:15
   
DOELPUNTEN 4' El Yassini 0-1, 17' Daali 1-1, 18' Derrouaz 1-2, 20' Ait Salah 2-2, 24' Derrouaz 2-3, 27' El Hassani 3-3, 29' Didi 4-3, 38' Greco M. 4-4, 40' Morando 4-5 
   
VERSLAG De bezoekers komen het best uit de startblokken. Derrouaz krijgt na Mals balverlies twee pogingen. Na een goede actie legt Daali de bal af voor Hadri maar die mist de overtuiging. Bij een derde mogelijkheid vindt Derrouaz de moederziel vrijstaande El Yassini die de score opent (0-1). De thuisploeg heeft het moeilijk om een vloeiende aanval in mekaar te knutselen. Na negen minuten wordt een 3-tegen-1-situatie slecht uitgespeeld en weg kans. Mouscron heeft pech als het op de paal besluit. Bij de thuisploeg moet het van Daali komen. Na opnieuw een goede actie besluit hij op keeper Jukic. Vijf minuten voor de koffie krijgt Van Parys heel makkelijk rood. Mouscron kan het numerieke overwicht niet verzilveren. Integendeel. Daali zet zijn verdediger in de wind en met een puntertje in de verste hoek scoort hij de gelijkmaker. Een minuut later speelt El Yassini de thuisverdediging op een hoopje en legt terug naar de tweede paal waar een ploegmaat makkelijk kan intikken (1-2). Even later mag Derrouaz nogmaals aanleggen maar Meyers redt. Even later treft Mouscron opnieuw de paal. En wat gebeurt er als je de kansen niet afmaakt ? Tien seconden voor affluiten een combinatie langs Ouaddouh en Didi tot bij Ait Salah die de 2-2 ruststand op het bord zet.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De bezoekers zijn vinniger, Malle-Beerse inspiratieloos. Na het zoveelste balverlies van de thuisploeg gaat het bij Mouscron over drie stationnetjes naar de 2-3 Malle-Beerse laat begaan. Derrouaz komt gans alleen voor Meyers, maar zijn lob gaat op de lat. Maar ook aan de overzijde gaat niet alles vlekkeloos. El Hassani komt alleen voor keeper Jukic en scoort de 3-3. Even later komt Malle-Beerse met z'n drieŽn voor de keeper, maar de bal gaat over. Aan de overzijde toont Meyers enkele malen zijn klasse en redt Didi een bal op de lijn. Halfweg de tweede periode een vrije trap voor Malle-Beerse. Ouaddouh tot bij Didi die de thuisploeg voor het eerst op voorsprong brengt (4-3). Mouscron bepaalt het spel en het is pompen of verzuipen voor de thuisploeg. Derrouaz laat een huizenhoge kans op de gelijkmaker liggen. En dan laat Malle-Beerse op twee minuten twee grote kansen onbenut. En wat gebeurt er als je de kansen niet afmaakt ? Met nog ruim twee minuten te spelen geeft Malle-Beerse de gelijkmaker op knullige wijze weg. En met nog 39 seconden te gaan scoort Morando de winning-goal voor Mouscron.

 

TERUG