WEDSTRIJD Real Noorderwijk A - K.K. Malle-Beerse A  2 - 3  (1-2)

DATUM 23-02-2018  21:15

DOELPUNTEN 2' Ait Salah 0-1, 10' Amajoud 0-2, 13' El Attabi 1-2, 33' El Attabi 2-2, 35' Dahmani 2-3

VERSLAG Noorderwijk ontving op vrijdagavond Malle. Voor deze derby was er een VIP-avond waar vele mensen voor ingeschreven hadden. Deze VIP-mensen mochten genieten van een zeer lekkere maaltijd die top was georganiseerd door Real en de uitbater van de cafetaria de Mixx. De trainer van Noorderwijk kon geen beroep doen op de geschorste Bouri maar hoopte toch om een goed resultaat neer te zetten.

De eerste helft was nog maar net gestart en de bezoekers dreigden met een mooie aanval. Malle speelde veel gretiger en liet een matig startend Noorderwijk achter de feiten aan lopen In de 2e min scoort Malle met een mooie aanval de 0-1. Doelman Talhaoui moest dan de volgende minuten tot wel 5maal tussenkomen om een doelpunt te voorkomen. Na tien minuten scoren de bezoekers met een ingestudeerde corner.0-2. Real kan amper dreigen. Enkel op schoten van El Attabi moest de bezoekende doelman attent zijn. Na 13min scoort de aansluitingstreffer via El Attabi.1-2. Malle de betere ploeg kom de kloof niet verder uitdiepen omdat er een sterk keepende Talhaoui bij de thuisploeg in doel stond. Ruststand 1-2.

Tweede helft langs beide kanten wat kansen maar zonder goals. In de 32min moest El Hattach een speler foutief afstoppen en kreeg zijn tweede geel karton van de avond. Noorderwijk met een mannetje minder verdedigde sterk en wanneer Real mannetje minder verdedigde sterk en wanneer Real speler El Attabi alleen door ook foutief afgestopt werd kom ook deze dader met rechtstreeks een rode kaart de kleedkamer opzoeken. Deze vrije trap werd binnen getrapt door Real topscoorder El Attabi. Real beter in de match kwam terug op achterstand door een domme terugspeelbal richting keeper. Deze werd onderschept en koelbloedig afgemaakt.2-3. De laatste vijf minuten kreeg geen van beide teams noch een goal gemaakt en was 2-3 de eindstand. Een onverwachte nederlaag voor de bezoekers maar een verdiende zege voor Malle.