NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk A - F.P. Halle-Gooik A  1 - 2  (1-0)
   
DATUM 09-03-2018  21:15
   
DOELPUNTEN 14' El Attabi 1-0, 22' Fernandao 1-1, 25' De Bail 1-2 
   
VERSLAG Vrijdag ontving Noorderwijk leider en topploeg Halle Gooik. Dit team is het Real Madrid en Barcelona in het Belgisch zaalvoetbal. Deze ploeg bestaat uit profspelers en coaches en trainen elke dag. Ze behoren dan ook bij de top16 van Europa. Voor de beker kreeg Real er in de halve finale een pandoering maar coach Heremans zou dit geen tweede maal willen laten gebeuren en had zijn mannen scherp gezet. De thuisploeg moest het zonder El Hattach doen die geel geschorst was.

De talrijke supporters hadden eerst genoten van een goed VIP arrangement , dat weer top georganiseerd werd door de Realvoorzitter en mochten dan plaatsnemen in de tribunes om voor hun team te supporteren.

De wedstrijd begon en de bezoekers probeerden Real onder druk te zetten. De thuisploeg dat goed de bal rond speelde zakte goed in blok terug indien er balverlies was maar probeerde wel regelmatig tegen te prikken. Nadat Halle Gooik al een paar kansen had gekregen, die telkens door doelman Talhaoui onschadelijk werden gemaakt. Noorderwijk ging dan ook eens hoger druk zetten tot zelfs aan de bezoekende doelman. deze tackelde de thuisspeler omver na balverlies en kwam zonder een kaart er van af. Na verschillende kansen van de bezoekers die gemist werden deed de topscoorder El Attabi dit niet. Hik trapte mooi de 1-0 op het bord. Halle Gooik probeerden van alles om de thuisploeg te ontwrichten maar stuitten steeds op een super sterke doelman Talhaoui. Zerouali moest dan ook nog een doorgebroken speler terug trekken bij zijn shirt om een doelkans te voorkomen. Ook was de scheids consequent en gaf ook hem geen kaart. Noorderwijk dreigde ook nog en in een spannende eerste helft maar men ging rusten met een 1-0. Dit kunnen niet veel ploegen zeggen dat ze tegen de leiders halfweg de match kunnen gaan pauzeren met een voorsprong. Nog 20min van een stunt misschien?

De tweede helft begon en de bezoekers kwamen zeer scherp uit de kleedkamer. Hoog druk en bij de thuisploeg was het even alle hens aan dek. Noorderwijk moest rekenen op een snelle omschakeling. In de 22min kon Halle Gooik de gelijkmaker scoren.1-1. Real kon Gooik soms wel pijn doen maar de ervaren profploeg van de bezoekers behielden de kalmte. In de 25min scoorden ze dan de 1-2. Talhaoui die dit schot, recht in de bovenhoek onmogelijk kon stoppen. De wedstrijd ging gelijk opgaand verder en beide keepers moesten meermaals hun kunnen laten zien. In een spannende slotfase kon de vrijgespeelde El Attabi alleen voor de bezoekende doelman net niet scoren. Een ware thriller. De bezoekers waren dan ook blij wanneer de scheids een einde maakte aan deze propaganda wedstrijd voor het futsal. 1-2 was het verdict voor een goed spelende thuisploeg die eigenlijk wel een gelijkspel hadden verdiend.

 

TERUG