WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - ZVK Celtic Houthalen '94  2 - 2  (1-0)

DATUM 07-10-2016  21:15

DOELPUNTEN 11' El Boubsi 1-0, 32' Anik Aiyoub 2-0, 38' Idlaasri 2-1, 40' Arslan 2-2

VERSLAG Onbegrijpelijk dat een futsal wedstrijd geprogrammeerd staat op een dag dat de Rode Duivels een belangrijke wedstrijd spelen, dit kost de futsalploegen toeschouwers (lees geld). De wedstrijd werd gespeeld door 2 ploegen die qua spelerspotentieel mekaars evenknie zijn. Toch was het Lier dat de eerste 10 minuten volledig voor zijn rekening nam met op de 11de minuut het enige doelpunt van de eerste helft via Boubsi. Na 17 minuten kon Houthalen een eerste keer dreigen en schoot Giuliano op de paal.

Na de rust kabbelde de wedstrijd over en weer en miste Lier de kans om verder uit te lopen. Acht minuten voor tijd besliste Houthalen reeds om met een vliegende doelman gaan te spelen, Aiyoub kon een bal onderscheppen en het stond 2 0. Dat was dan het laatste wapenfeit van Lier want daarna kon de ploeg geen antwoord meer vinden op de man meer situatie. Twee minuten voor tijd scoorde Idraasli de 2 1 en 15 seconden voor tijd was het 2 2 door een doelpunt van vliegende doelman Arslan. Vreugde bij Houthalen dat op de valreep een punt won en ontgoocheling bij Lier dat 2 punten verloor.