NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Squadra Mouscron - ZVK Proost Lier  2 - 2  (0-0)
   
DATUM 09-12-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 1-0 Jurlinka, 1-1 Chiaravelle, 2-1 Jurlinka, 2-2 Kasmi 
   
VERSLAG De laatste en een van de verste verplaatsingen van 2016 was naar het verre Moeskroen Zij strijden altijd voor elk puntje en dat was gisteren ook zo, zij spelen een erg fysiek futsal. Lier was dan ook heer en meester de eerste helft doch mistte de vele kansen. Eerlijkheidshalve moeten we ook wel zeggen dat doelman Mageren drie keer serieus aan de bak moest om de nul te houden, telkens op counter. Ruststand 0-0

De tweede helft was een copie van de eerste, Lier mistte nog meer kansen en Moeskroen kwam twee keer, tegen het spelbeeld in, op voorsprong Chiaravelle scoorde de 1-1 en Kasmi de 2-2. 15 seconden voor affluiten mistte Aiyoub de winnende treffer vanop de 10 meter lijn. De beide doelmannen, Morant en Mageren waren de beste spelers op het terrein.

Indien Lier zich maandag a. s. kan kwalificeren voor de vlg ronde van de Beker van Belgie kunnen ze spreken van een geslaagde eerste ronde, die afgesloten wordt op een vijfde plaats in het klassement. Misschien ergens een puntje te weinig gehaald maar dat moeten de spelers en de technische staf dan maar rechtzetten in de tweede ronde. 

TERUG