NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVK Celtic Houthalen '94  1 - 1  (1-1)
   
DATUM 10-02-2017  21:15
   
DOELPUNTEN 12' Dari 0-1, 13' Rebbah 1-1 
   
VERSLAG Na de schitterende overwinning van vorige week tegen Hasselt kwam er vrijdagavond een andere Limburgse ploeg op bezoek. Houthalen dat dit seizoen al een paar keer kon verrassen tegen de topteams was dus niet te onderschatten. Coach Gessner kon geen beroep doen wegens gele kaartenlast op zijn Belgische international Moussaoui. Toch wil Real graag de drie punten behalen om zo op gelijke hoogte te komen op een zevende plaats.

De wedstrijd begint en je zag meteen dat de limburgers heel gesloten speelden loerend op een foutje bij de thuisploeg. Noorderwijk probeerde een opening te vinden in het defensieve spel van de bezoekers. Met schoten vanuit de tweede lijn trachtte El Hattach en El Attabi een attente doelman Benetti te verschalken. Deze liet zich niet verrassen en pakte deze schoten. Houthalen kreeg de mooiste kansen maar uitblinker Talhaoui hield met knappe tussenkomsten en saves zijn netten leeg. Na een mooie aanval in de 12í konden de bezoekers dan toch de score openen via Dari.0-1. Een minuut later hingen de bordjes al terug in evenwicht via Rebbah. Hij kon een schot van El Attabi nog binnentikken aan de tweede paal.1-1. Zo golfde de wedstrijd op en neer zonder echte grote kansen en ging men rusten met een gelijke stand.

Tweede helft zelfde spelbeeld. Real kwam niet in zijn spel en speelde de bal te traag rond. Houthalen was tevreden met dit gelijke spel waarvoor het gekomen was. De beide keepers moesten nog een paar keer goed ingrijpen maar scoren lukte beide teams niet. Coach Gessner probeerde nog met een ďvliegende ď doelman als vijfde veldspeler te gebruiken maar de bezoekende doelman Benetti toonde zijn klasse met nog een paar saves. De scheidsrechters maakten een einde aan de wedstrijd en een billijk gelijkspel was de juiste weergave van de match.

Real Noorderwijk kon zijn prestatie van vorige week niet evenaren en moest zich neerleggen bij dit gelijkspel. Zo blijven ze op de achtste plek in de rangschikking. Volgende week wordt er een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen Puurs om 21u15 in Herselt. Supporters op post.

 

TERUG