NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - K.K. Malle-Beerse  5 - 3  (1-2)
   
DATUM 09-12-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 7'55 Dahmani 0-1, 8'06 Ait Salah 0-2, 11'28 Aktepe 1-2, 20'31 El Attabi 2-2, 24'57 El Attabi 3-2, 31'24 Vivys 4-2, 39'39 El Attabi 5-2, 39'55 Hakkens 5-3 
   
VERSLAG Real Noorderwijk miste diverse spelers wegens kwetsuur of schorsing. KK Malle-Beerse kon geen beroep doen op smaakmaker Ouaddouh.

Noorderwijk komt het best uit de startblokken. Een opnieuw prima bezoekende doelman Van Leeuwen houdt de nul op het bord. Ajouaou, Moussaoui en El Attabi (2x) vinden het Kempens beton op hun weg. Malle-Beerse stelt daar enkel een schotje van Daali tegenover. Na acht minuten zien we een mooie actie van Dahmani en met een prachtige trap in de winkelhaak opent hij de score. Tien seconden later kan Ait Salah na een steal alleen op doel afgaan en hij werkt mooi af : 0-2. Noorderwijk heeft pech als Aktepe op de paal besluit. Acht minuten voor de koffie krijgt Malle-Beerse de bal niet uit vijandig gebied. Ajouaou bereikt Aktepe die de aansluitingstreffer binnentikt. Malle-Beerse reageert via Didi met een schot richting winkelhaak, maar Talhaoui redt. Aan de overzijde is El Attabi een constante dreiging voor de bezoekende verdediging.

Onmiddellijk na de versnaperingen zet El Kharroubi zich door langs de lijn, kan voorzetten en El Attabi tikt de gelijkmaker binnen. Aan de overzijde zien we een goed schot van Daali dat door Talhaoui gestopt wordt. We zien Van Leeuwen te veel in actie. Twee maal kan hij El Attabi afstoppen, maar de derde keer is het raak. De spits van Noorderwijk mag draaien en de 3-2 binnenschieten. Een onmondig Malle-Beerse kan amper dreigen. Een fout op Daali wordt niet gefloten en seconden later scoort Vivys de 4-2. Bovendien heeft Malle-Beerse vijf fouten op de teller met nog ruim acht minuten voor de boeg. Met nog vier minuten te gaan lost Daali een goed schot maar Talhaoui is attent. Malle-Beerse gaat met vliegende keeper spelen maar dat brengt geen zoden aan de dijk. El Attabi scoort de 5-2 en Hakkens legt de eindscore van 5-3 vast.

Sportbeat.be

 

TERUG