NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - ZVK Celtic Houthalen '94  4 - 3  (1-0)
   
DATUM 18-11-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 9'23 Ouaddouh 1-0, 28'35 Daali 2-0, 30'39 Ter Linden 2-1, 33'49 Idlaasri 2-2, 36'05 Ait Salah 3-2, 38'23 Ouaddouh 4-2, 38'47 Papanicolaou 4-3 
   
VERSLAG KK Malle-Beerse mist Hakkens en Celtic Houthalen kan geen beroep doen op de geelgeschorste Yazgan en Giuliano.

Geen studieronde in deze wedstrijd. KK Malle-Beerse gaat van bij de start op zoek naar doelpunten. De bezoekende doelman Benetti maakt pogingen van Ouaddouh en Boujemaoui onschadelijk. Na vijf minuten krijgt KK Malle-Beerse een penalty na een fout op Ait Salah. Benetti pakt de inzet van Ouaddouh. En met een ultieme reflex houdt hij een afgeweken bal van opnieuw Ouaddouh uit zijn doel. In de achtste minuut is Houhalen voor het eerst gevaarlijk. Idlaasri wordt vrijgespeeld en thuisdoelman Van Leeuwen redt mooi. De thuisploeg blijft de wet dicteren. De bezoekende coach Papanicolaou tracht middels een time-out de bakens te verzetten. Tevergeefs. Na een goede actie en prachtig schot opent Ouaddouh de score. Houthalen krijgt een reuzekans op de gelijkmaker, maar Van Leeuwen heeft een superredding in petto. Aan de overzijde zorgt Benetti er voor dat de marge op ťťn doelpunt blijft. Het huisorkest brengt met leukste deuntjes sfeer in de zaal. Met nog ruim drie minuten op de klok krijgt Dahmani rood. Houthalen slaagt er niet in de man-meer-situatie te verzilveren met als hoofdschuldige een prima keepende Van Leeuwen. We rusten met 1-0.

Didi en Ouaddouh staan in het begin van de tweede periode aan het kanon, maar telkens staat er een Limburgs obstakel in de weg. De wedstrijd verloopt evenwichtiger. Van Leeuwen pakt een schot van Idlaasri. Aan de overzijde pakt Benetti een bal van Amajoud nog net voor de lijn. Op een snelle uitbraak van de thuisploeg gaat Houthalen aan de noodrem hangen. De dader krijgt rood. KK Malle-Beerse buit de man-meer-situatie wel uit : Ouaddouh met een schot en Daali tikt binnen. Houthalen lukt snel de aanluitingstreffer via een vrije trap van Papanicolaou tot bij Ter Linden die de 2-1 scoort. En het wordt nog somberder voor KK Malle-Beerse. Boujemaoui krijgt rood en dit maal wordt het overtal wel verzilverd. Idlaasri maakt gelijk. En bovendien heeft KK Malle-Beerse vijf fouten op de teller. Toch recht de thuisploeg de rug. Ouaddouh stuit op Benetti en als Daali een schot richting winkelhaak afvuurt, is Benetti opnieuw paraat. Even later is zelfs Benetti geklopt als Ouaddouh Ait Salah bereikt die scoort tegen zijn ex-club. Houthalen gaat met vliegende keeper spelen. De aalvlugge Ouaddouh straft dit af. Hij verovert de bal en deponeert die in het lege doel. En nog is het niet gedaan. Een schot van Papanicolaou wijkt af via Benetti en verdwijnt in doel : 4-3. Het laatste wapenfeit is het tweede geel van Dari.

Met deze felbevochten zege springt KK Malle-Beerse in het klassement over Celtic Houthalen en staat voor het eerst dit seizoen in de linkerkolom. De veelbelovende prestaties tegen de toppers werden bevestigd tegen Morlanwelz en Houthalen. En nu kan er eerder naar boven dan naar beneden gekeken worden. Als er volgende week drie punten geoogst worden, staat er een week later een uiterst interessante thuiswedstrijd tegen Futsal Charleroi op het programma.

https://www.facebook.com/1643858032537402/videos/1856609104595626/ 

TERUG