NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - ZVK Meeuwen  0 - 5  (ipv 4-2)
   
DATUM 30-09-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 5' Darri 1-0, 11' Nelis pen. 1-1, 11' Darri 2-1, 13' Knevels 2-2, 22' Bouzambou 3-2, 35' Yachou 4-2 
   
VERSLAG Een nog steeds met kwetsuren gehavend FTA en zonder rood geschorte Hamza Zaaf stond voor een delicate opdracht tegen de revelatie van de eerste speeldagen VZK Meeuwen.

Coach Bachar moest puzzelen met beloften en kern spelers om een volledige ploeg aan de aftrap te krijgen.

FTA nam van bij de aftrap de wedstrijd in handen tegen een afwachtend maar gevaarlijk op de counter loerend Meeuwen.

FTA voetbalde kans op kans bij elkaar, maar was slordig in de afwerking en het vertrouwen groeide bij Meeuwen dat af en toe aan de overkant de neus aan het venster stak.

Na 10 min via Mo Darri dan toch de verdiende voorsprong voor FTA, 1-0.

Het sein voor FTA om door te duwen maar het euvel van opgelegde kansen te missen bleef het spelbeeld bepalen en plots na balverlies trok Zemmouri aan de noodrem, geel en strafschop, 1-1 na 10 min.

FTA reageerde onmiddellijk op deze moker slag en 1 min. later trapte Mo Darri de Antwerpenaren naar een voorsprong, 2-1 na 11 min.

FTA bleef de gemiste doelkansen opstappelen en daar was plots Meeuwen op de counter die in de draai de bal fraai in doel plaatste, 2-2 na 13 min. wat ook de ruststand betekende.

Na de koffie pauze weerom een dominerend FTA en na 2 min. plaatste Bouzambou met een mooi hakje de bal voorbij de bezoekende doelman, 3-2.

FTA bleef de bal opeisen en weerom kans op kans, maar door een falende afwerking, doelpaal(6x) en deklat(2x) bleef het spannend want op de counter bleef Meeuwen voor gevaarlijke standjes voor het doel van FTA zorgen.

Dan toch na 15 min. de verlossing via Jawad, 4-2.

Meeuwen probeerde via vliegende doelman de bakens te verzetten, maar hing volledig in de touwen, en zo deed FTA wat het moest doen, de 3 punten in de seniorenstad houden.

ZVK Meeuwen heeft op 2 November voor de groene tafel drie punten bijgekregen voor de eerder verloren wedstrijd (4-2) van FT Antwerpen. FT Antwerpen stelde daarin de van Nederland overgekomen Bilal Amin op die toen, volgens de reglementering, niet speelgerechtigd was. Daardoor verliest FT Antwerpen drie punten en ziet het Charleroi naar de 3de plaats springen. FT Antwerpen gaat nog wel in beroep tegen de uitspraak. 

TERUG