NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD F.P. Halle-Gooik - K.K. Malle-Beerse  5 - 3  (3-1)
   
DATUM 28-10-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 3' Amajoud 0-1, 4' Leitao 1-1, 7' Grello 2-1, 14' Bissoni 3-1, 22' Leo 4-1, 29' Ait Salah 4-2, 34' Bissoni 5-2, 36' DilliŽn 5-3 
   
VERSLAG KK Malle-Beerse stond dicht bij een stunt op het veld van de uitgesproken titelfavoriet Halle-Gooik.

Frank Belmans kon terug beroep doen op Ait Salah en ook Steven DilliŽn was van de partij. Al na 3 minuten werd het 0-1 na een knappe combinatie mooi afgerond door Amajoud. Het spel ging daarna over en weer met aan beide zijden kansen maar Halle-Gooik profiteerde optimaal van enkele foutjes en zo werd er gerust met een 3-1 op het scorebord.

In de tweede helft zagen we een heel sterk Malle-Beerse dat er jammer genoeg maar niet in slaagde om de aansluitingstreffer te netten. Tegen de gang van het spel in scoorde Halle-Gooik de 4-1 maar nog staken onze jongens een tandje bij en waren ze gedurende 10 minuten heer en meester. Met heel goed voetbal deden ze Gooik terugplooien. De 4-2 viel via Ait Salah, de 4-3 echter wou maar niet vallen en een zeldzaam foutje werd weer genadeloos afgestraft (5-2). Toch voelden we dat er meer in zat en via Steven DilliŽn kwam de 5-3 op het bord wat uiteindelijk ook de eindstand zou worden.

Als zelfs hun manager Lieven Baert zegt dat Malle de beste voetballende ploeg was waar ze dit seizoen tegen gespeeld hebben, zullen we dit maar geloven zeker. In ieder geval een prachtige prestatie van onze jongens die gedurende de ganse match voluit hun kans zijn gegaan en daar jammer genoeg niet voor beloond werden. We verdienden niet te verliezen maar moeten uit deze prestatie vertrouwen putten om de belangrijke novembermaand aan te vatten.

 

TERUG