NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Real Noorderwijk  1 - 4  (0-3)
   
DATUM 08-01-2016  21:20
   
DOELPUNTEN 18' Zerouali (0-1), 19' Zerouali (0-2), 19' El Kharroubi (0-3), 27' Sleypen (1-3), 38' Marouane (1-4) 
   
VERSLAG Real moest vrijdagavond naar Houthalen zonder de geschorste Bouyakoubi. Ook trainer Gessner mocht geschorst toekijken vanuit de tribune. Maar Kurt had de spelers al voor de match de nodige raad meegegeven. Belangrijkste was geen puntenverlies voor de bezoekers om zo hun top vijf klassering te behouden en de kleine kans op play-off open te houden. De wedstrijd was de eerste tien minuten vrij gesloten maar beide keepers moesten toch een paar keer ingrijpen. Houthalen was zelfs het dichts bij een doelpunt maar een alweer sterke Talhaoui hield zijn team overeind, toptransfer onze keeper. Real dreigde een paar keer via Mouhcine, Hicham en El Kharroubi. Pas in de 18í ontbond Mouhcine zijn duivels en scoorde zeer knap de 0-1 via een magistrale lob. Houthalen werd op dat ogenblik even overspeeld en een minuut later stond de 0-2 al op het bord. Opnieuw Mouhcine die afwerkt via een knap schot. Real duwde nog even door en iets voor rust kwam ook nog de 0-3. Dit keer via topschutter El Kharroubi die een mooie aanval van Mouhcine en Hicham afrondde. Zo ging men rusten met een mooie al dan niet overdreven voorsprong.

Tweede helft, Real controleert nu de wedstrijd en na een betwistbare overtreding krijgt thuisploeg Celtic een penalty en Ajouaou geel wegens protest. Jammer genoeg kon hij zich niet neerleggen bij deze al dan niet overdreven beslissing. Door zijn constante commentaar bleef onze Realspeler solliciteren naar een tweede geel en kreeg deze ook. De bezoekers met een man minder en strafschop tegen. Talhaoui kon deze niet stoppen en de 1-3 stond op het scorebord waardoor Real opnieuw voltallig mocht spelen na dit doelpunt. Celtic probeerde nog de aansluitingstreffer te maken maar de bezoekende keeper Talhaoui zorgde ervoor zijn ploeg niet meer in de problemen geraakten. De 1-4 kwam nog op het bord toen Appie (Marouane Abderrahim) een mooie solo knap afwerkte, meteen ook de eindstand.

Real mist dus zijn start in 2016 niet en mag volgende week aantreden tegen Roselies, debutant die na een moeilijk start helemaal vertrokken lijkt, opletten dus. Hopelijk kunnen we volgende week rekenen op een talrijk maar vooral FAIR en SPORTIEF publiek. 

TERUG