NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - FS Gelko Hasselt  2 - 7  (1-3)
   
DATUM 18-03-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 8' Harram (0-1), 9' x (0-2), 10' Kherouach (1-2), 19' x (1-3), x (1-4), x (1-5), x (1-6), 36' Zerouali (2-6), 40' x (2-7) 
   
VERSLAG De thuisploeg kreeg vrijdagavond het bezoek van Gelko Hasselt, de ex-ploeg van coach Gessner. Real was bijna voltallig aan de aftrap, enkel de gekwetste Merboh ontbrak. Een laatste test voor Real om zich te tonen in hun voorlaatste thuiswedstrijd tegen een ploeg uit de playoffs. Hasselt toont vanaf minuut ťťn dat ze er voor willen gaan. In de eerste minuut moet Talhaoui al een redding brengen op een collectieve aanval van de bezoekers. Real dreigt met een schot van Marouane. En er is een mooie combinatie Marouane-El Kharroubi maar eerstgenoemde ziet zijn poging gered door de bezoekende keeper. In de vijfde minuut moet Talhaoui opnieuw uitpakken met een mirakel save om zijn netten proper te houden. In de achtste minuut moet de thuisdoelman zich gewonnen geven wanneer Harram een knappe aanval afrondt voor de bezoekers. 0-1. De thuisploeg nog niet bekomen slikt binnen de minuut de 0 - 2. Real maakt in de 10í echter de aansluitingstreffer via Kherouach. Daarna wordt bij de thuisploeg tot tweemaal toe de gelijkmaker net niet gemaakt. De voorsprong zat er in maar een een vinniger en gretiger Gelko maakt kort voor rust de 1-3.

In de tweede helft laat Hasselt zien dat ze ervaren genoeg zijn tegen een nu wel onmondig Real. De thuisploeg wordt telkens gepakt op snel uitgespeelde counters en krijgt een serieuze les in efficiŽntie. Halfweg de tweede helft leiden de bezoekers al met 1-6. Real kan hier weinig tegenover stellen maar in de 36í komt het toch iets dichter door een doelpunt van Zerouali. Gelko Hasselt maakt er in de laatste minuut dan ook nog 2-7 en daarmee eindigt deze wedstrijd, wat een verschil met het Real van vorige week.

Een echte topmatch waar Gelko Hasselt laat blijken dat zij verdiend naar de playoffs gaan. Real Noorderwijk zal in hun volgende wedstrijd opnieuw een andere teammentaliteit moeten tonen om met een positief resultaat terug te komen van de derby in Malle. 

TERUG