NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - F.P. Halle-Gooik  5 - 5  (3-3)
   
DATUM 11-03-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 0-1 Manfroi, 1-1 Zerouali, 1-2 Chabai, 1-3 Chabai, 2-3 Zerouali, 3-3 Salah, 3-4 Rahou, 3-5 Chabai, 4-5 Bouyakoubi, 5-5 Salah 
   
VERSLAG Vrijdagavond kreeg Real Noorderwijk het bezoek van regerend landskampioen en bekerwinnaar Halle- Gooik. Een zeer speciale wedstrijd want de bezoekers hebben hun trainer van vorig seizoen Bart Schapmans weggehaald om daar te gaan trainen. Halle-Gooik heeft en speelt met allemaal topspelers en bereikte dit seizoen de 16de finales van de champions league. Noorderwijk was dus voor deze wedstrijd super gemotiveert .

De wedstrijd begint en al na 13 seconden laten de bezoekers al zien dat ze komen om te winnen. Halle-Gooik neemt een corner en Manfroi topscoorder van de huidige competitie knalt de bal precies in de bovenhoek.0-1. De thuisploeg reageert en Zerouali laat zien dat hij ook in topmatchen kan schitteren. Hij maakt de actie en schiet de bal mooi laag binnen. Doelman Mageren was kansloos. 1-1. De bezoekers laten zien dat zij elke dag trainen en vinden elkaar blindelings. Dubbelpas Sababti- Rahou-Sababti maar deze laatste vind de thuisdoelman in zijn weg. Halle-Gooik speelt de bal zeer snel rond en Manfroi schiet op doel maar Talhaoui staat pal. Hij duwt het schot in corner. Real dat zeer goed meespeelt dreigt met een schot van Ajouaou maar doelman Mageren red. In de 12í komen de bezoekers terug op voorsprong wanneer Real slordig uitverdedigt. Chabai scoort 1-2. De bezoekers duwen door en weer Chabai scoort de 1-3. Real wankelt even maar dan is er Zerouali die zijn teamde aansluitingstreffer bezorgt met weer een knappe solo. 2-3. Langs beide kanten krijgen we zaalvoetbal te zien van de bovenste plank. Halle-Gooik eventjes serieus onder druk en een mooie aanval van de thuisploeg wordt afgerond door Salah.3-3. Dit is dan ook de ruststand.

Tweede helft een zelfde scenario. De bezoekers knutselen de ene na de andere aanval in elkaar maar vinden telkens een uitstekende thuisdoelman Talhaoui op hun weg. Na 28í minuten scoren de bezoekers 3-4 via Manfroi. Real blijft geweldig meespelen en ook de bezoekende doelman moet zijn kunnen tonen op schoten van Kherouach en Salah. In de 31í scoort Chabai zijn derde doelpunt en zo wordt het 3-5. Iedereen denkt van dat nu de wedstrijd gespeeld is. Want na een zesde fout mag Dujaquier opdraven voor de 10-meter. Deze mist zijn schot volledig en coach Gessner gaat drie minuten voor het einde met een ďvliegendeĒ doelman spelen. Real duwt Gooik helemaal tegen hun doel en Bouyakoubi maakt de aansluitingstreffer twee minuten voor tijd.4-5. In de laatste minuut scoortdan ook nog Salah de gelijkmaker 5-5 en Real haalt zo toch het oververdiende gelijkspel uit de brand.

Dit was een wedstrijd waar alles inzat. Ware propaganda voor het zaalvoetbal waar elke supporter tot de laatste minuut heeft van genoten. Volgende week hopelijk weer een zelfde prestatie van de thuisploeg die dan Hasselt ontvangen.

Speelden voor Real Noorderwijk : Talhaoui Morad, Van Bael Davy, Marouane Abderrahim, Kherouach Abdullah, El Kharroubi Abderahim, Salah Hicham, Ajouaou Ahmed, Bouyakoubi Karim, Zerouali Mouhcine, El Merboh Bilal Bahloul Smail en Vivijs Ward. 

TERUG