NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - ZVK Celtic Houthalen '94  5 - 3  (0-1)
   
DATUM 26-02-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 0-1 Papanicolaou, 0-2 Durakovic, 1-2 Amajoud, 2-2 Didi, 3-2 Didi, 4-2 Dahmani, 4-3 Ait Salah, 5-3 Didi 
   
VERSLAG De bezoekers zorgen voor het eerste gevaar. Met een simpel ťťn-tweetje creŽert het een stevige kans maar Paggetta redt. El Haoual bereikt met een prachtig steekpasje Caudron die in de draai naast besluit. De doelkansen zijn schaars. Halfweg de eerste periode wordt Ait Salah vrijgespeeld maar Paggetta redt met een super save. Onmiddellijk daarna een snelle uitbraak van KK Malle-Beerse. Azmani kan twee maal aanleggen maar telkens staat er een Limburger in de weg. Didi vuurt een goed schot af vanuit de tweede lijn waarop doelman Decoster goed plat gaat en de bal uit de hoek haalt. Een minuut later is Papanicolaou wel succesvol vanop afstand. In de laatste minuten van de eerste periode zet KK Malle-Beerse hoog druk. Azmani krijgt op aangeven van Aktepe de beste mogelijkheid maar de keeper redt. In de laatste minuut komt Papanicolaou na een tegenaanval alleen voor Paggetta waarbij de keeper een dubbele voorsprong voor Houthalen voorkomt.

De tweede periode start met een koude douche voor KK Malle-Beerse. Na zes seconden verdubbelt Durakovic de Houthalense voorsprong. Het wordt stil op de tribune. En dan volgen drie dolle minuten waarin de dubbele achterstand wordt omgebogen in een dubbele voorsprong. Amajoud scoort na een persoonlijke actie de aansluitingstreffer. Daali verovert de bal, bereikt Didi die koel binnenschiet. El Haoual met een prachtige assist tot bij Didi die al even prachtig afwerkt : 3-2. Dahmani trapt met een fantastisch afstandsschot in de winkelhaak de 4-2 op het bord. Houthalen heeft pech als een kanonskogel op de paal belandt en Paggetta kan oprapen. Even later ziet Sleypen zijn schot op de kruising uiteenspatten. Aan de overzijde zijn Amajoud en Daali gevaarlijk. Met nog vijf minuten te spelen gaat Houthalen met vliegende keeper spelen. Met nog ruim twee minuten te gaan kan Ait Salah via een carambole de 4-3 scoren. Als Houthalen in de laatste minuut balverlies lijdt, scoort Didi de beslissende goal in een leeg doel.

Commentaar van de bezoekers: Pijnlijk verlies, dat wel, maar what doesnít kill you, only makes you strongerÖ zei een wijs man ooit. Op naar volgende wedstrijd. 

TERUG