NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - Real Noorderwijk  3 - 6  (2-2)
   
DATUM 25-03-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 0-1 Marouane, 0-2 Bouyakoubi, 1-2 Amajoud, 2-2 Amajoud, 2-3 Vivijs, 2-4 Vivijs, 2-5 El Merboh, 2-6 Vivijs, 3-6 Amajoud 
   
VERSLAG Real Noorderwijk mocht vrijdagavond naar Malle Beerse zonder de geelgeschorsten Zerouali en Ajouaou. Ook Kherouach ontbrak nog door autopech. Malle Beerse dat de laatste weken en sinds de terugkeer van coach Belmans sterk bezig was stond op ťťn overwinning van het behoud in eerste klasse en had voor deze belangrijke wedstrijd speciaal een matchdiner gepland. Resultaat een bomvolle sporthal die hoopten op spektakel van vooral de thuisploeg. De wedstrijd kwam traag op gang en beide teams kregen in de beginfase amper kansen. Ze dreigden enkel met schoten vanuit de tweede lijn en zo bleven de doelmannen bijna werkloos. In de 8í kon (Appie) Marouane de score openen met een mooi schot laag in de hoek, 0-1. Malle-Beerse kon hier weinig tegenover stellen. Een schot van op tien meter is voor doelman Talhaoui geen probleem. Na 13 minuten was het weer raak. Realspeler Bouyakoubi alleen voor de keeper en werkt subliem af. 0-2. Iedereen overtuigd dat de match gespeeld was maar Malle bleef er voor vechten. In de 15í kon ex-Realspeler Amajoud de aansluitingstreffer scoren. Real dat de wedstrijd dacht in handen te hebben en nonchalant begon te spelen kreeg twee minuten voor tijd de gelijkmaker binnen. Balverlies bij de bezoekers werd onmiddellijk afgestraft door opnieuw Amajoud. 2-2. Met deze stand gingen we rusten.

Coach Gessner zette onder de rust zijn manschappen weer op scherp en zei wat hij van zijn ploeg verwachtte. Toch kwam ook de 2e helft weer traag op gang maar Noorderwijk begon naarmate de wedstrijd vorderde sterker te worden tegen een vermoeid Malle. Coach Gessner brengt dan de jonge Vivijs in en met resultaat. De mannen van Elmos spelen nu met een zeer bedrijvige Scheerens en de frivole Ward Vivijs. Het concept van de coach slaat aan en in de 31í Corner El Kharroubi naar Vivijs en de 2-3 staat op het scorebord. Een minuut later breekt real uit met opnieuw een combinatie El Kharroubi-Vivijs. Ward Vivijs dribbelt de keeper en scoort weer 2-4. En nog is het niet gedaan. De bezoekers spelen Malle helemaal uit verband en Merboh scoort de 2-5. Real blijft goede aanvallen in elkaar steken en Vivijs scoort zijn derde van de avond in de 35í. Knap schot en 2-6. Malle ruilt dan vier minuten voor tijd de keeper voor een vijfde veldspeler. Talhaoui moet nog eens al zijn kunnen tonen met een prachtige reflex op een schot van zeer dichtbij. De thuisploeg scoort de 3-6 op twee minuten voor tijd. Real blijft zeer goed verdedigen en ook Nico Dries mag van eerste nationale proeven. Real speler El Kharroubi ziet in de laatste minuut zijn ver schot op de kruising uiteen spatten en dit was meteen het laatste wapenfeit van de wedstrijd. Eindstand 3-6.

Real wint verdiend en gaat zo op een mooie vijfde plaats eindigen. Volgende week is er de laatste thuiswedstrijd tegen Beringen.

Door tal van afwezigen in de A-ploeg moest ook coach Vervoort hard puzzelen bij de jongeren. Onze beloften konden net geen billijk gelijkspel behalen. Malle scoorde in de laatste minuut de winning goal. Toch een zeer verdienstelijke match van Real met het debuut van Aaron Lecoque.

Speelden voor Real Noorderwijk: Talhaoui Morad, Davy Van Bael, Marouane Abderrahim, El Kharroubi Abderahim, Salah Hicham, Bouyakoubi Karim, Scheerens Yannick, Oucheikh Jamal, Dries Nico en Vivijs Ward. 

TERUG