NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - F.P. Halle-Gooik  5 - 4  (5-1)
   
DATUM 16-10-2015  21:15
   
DOELPUNTEN El Ghadaaoui 1-0 en 2-0, Zaaf 3-0, Achahbar 4-0, Manfroi 4-1, El Fahsi 5-1, Zouggaghi 5-2, Rahou 5-3, Chaibai 5-4. 
   
VERSLAG Dat dit een absolute topper zou worden verwachtte iedereen, maar dat het jonge FT Antwerpen al na 10' op een 4-0 voorsprong zou staan, kon niemand vermoeden. Een bomvol Rooi stond als ťťn man achter de ploeg, alhoewel er opnieuw een paar amokmakers tussen zaten die het nodig vonden hun ploeg te schaden. Coach Bachar startte met Zemmouri, El Faroussi, El Ghadaaoui, Hitou en Achabar. Na amper 3' trapte de alomtegenwoordige Achahbar een vrijschop die bij Ghadaaoui belandde die voor de 1-0 tekende. Het Rooi ontplofte toen een minuut later Hitou een vrije trap tot bij Ghadaaoui tikte die voor de 2-0 instond. Halle-Gooik zette druk, maar Zemmouri reageerde gepast. Na 5' geel voor Dujaquier die uit pure onmacht de fouten opstapelde. Na 8' een uitbraak van Zaaf met de 3-0 tot gevolg. Na amper 10' werd een Halse bal onderschept en absolute uitblinker Achahbar schoot op zuivere snelheid de 4-0 voorbij Mageren. Een onoplettendheid in de nochtans ijzersterke thuisdefensie maakte dat Mafroi na 11' milderde tot 4-1. FTA bleef doorjagen en de snelle omschakeling van de thuisjongens maakte dat HG er niet aan te pas kwam. Op slag van rust tikte Hitou de bal door naar de jonge El Fahsi voor de 5-1 ruststand.

Na de pauze zette HG druk van bij aanvang, maar FTA bleef voluit de kansen wagen, maar Hitou schoot op het doelhout en het schot van Ghadaaoui ging nipt naast. Na 26' een ramp voor FTA vermits doelman Zemmouri uitviel. De jonge GomŤs kwam in doel en kon niet beletten dat Zouggaghi tot 5-2 milderde en even later ook Rahou de 5-3 inschoot. FTA begon er een beetje door te zitten, maar Zemmouri nam opnieuw plaats in doel. Ghadaaoui miste een open kans voor een leeg doel en met nog 2' op de klok schoot Chaibai de 5-4 eindstand in. Het bleef spannend tot de slotseconden, maar FTA gaf geen krimp meer en pakt de tweede plaats op een punt achter FT Charleroi en is met een match minder virtueel alleen leider.

Een grote prestatie van een schitterend FTA dat zich een volwassen en vooral een waardige tegenstrever betoonde van de landskampioen. 

TERUG