NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Team Charleroi - Real Noorderwijk  5 - 3  (0-1)
   
DATUM 16-10-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 19' Kherouach (0-1), 21' Anik (1-1), 27' Anik (2-1), 28' El Makrini (2-2), 32' Zerouali (2-3), 34' Anik (3-3), 36' Liliu (4-3), 40' Anik (5-3) 
   
VERSLAG Opnieuw een topaffiche op het programma voor de Real boys. Nu mochten zij de verre verplaatsing maken naar het ongeslagen Charleroi. Real moest het doen zonder de geschorste Ajouaou. Hicham en Zerouali waren er wel bij maar niet helemaal fit. Morad moest al in de eerste minuut ingrijpen op een schot van Aiyoub. Real dat veel balbezit had vond in de eerste minuten echter geen gaatje in de thuisverdediging. 5í Mouhcine stuurt Kiri binnendoor maar zijn schot gaat net naast, eerste misser van de avond, er zouden er nog veel volgen. Charleroi blijft geduldig op foutjes van de bezoekers wachten en Real bouwt zijn aanvallen zorgvuldig op, aftasten aan beide zijden. Minuut 13í pas van Kharroubi naar Mouhcine, knappe actie maar de bal komt via binnenkant van de paal terug in het spel. Pech voor de mannen van Elmos. 16í Makrini alleen door en wordt foutief gestopt door de laatste verdediger. Scheidsrechter Bylois fluit. Iedereen verwacht een rode kaart maar in het Waalse gedeelte zijn andere reglementen. Zelfs geen geel! De vrije trap gaat echter over het doel. Real blijft met kansen morsen. In de 17í Kharroubi bedient opnieuw Mouhcine maar keeper stopt weer het schot. In de 19í dan toch de verdiende voorsprong voor de bezoekers wanneer Kharroubi Kiri ziet vrij staan en deze bal in het lege doel legt. 0-1. Zo gaat men dan ook rusten.

Tweede helft. Charleroi begint met de aftrap en trekt onmiddellijk naar voor maar Morad staat paraat. Opnieuw Charleroi en binnen de eerste minuut komen ze gelijk als Aiyoub scoort. 1-1. De wedstrijd golft op en neer. Mouhcine word in de 25í aan de zijlijn buiten getorpedeerd maar onze topscheids Bylois (FIFA ???) zag dit jammer genoeg weer niet. 27í Charleroi komt op voorsprong na een mooi uitgespeelde counter en Aiyoub scoort de 2-1. Niet voor lang echter want een minuutje later volgt het antwoord Noorderwijk en maakt knap de 2-2 via El Makrini. Noorderwijk is nu helemaal op toerental, Charleroi wordt weggespeeld en op minuut 32í weer raak Makrini past naar Mouhcine en deze werkt mooi af. 2-3. Antwoord van de thuisploeg op een vrije trap die enkel de scheids gezien had. Realspeler Kiri krijgt dan ook nog geel bovenop. De scheidsrechter is Real echt niet goed gezind. Charleroi bedankt voor deze vrije trap en scoort. 3-3, dankuwel scheids. Noorderwijk blijft kansen krijgen maar verzuimt te scoren en als je het vergeet af te maken dan krijg je het deksel op de neus. 36í en de thuisploeg scoort de 4-3. Time-out en Gessner zet alles op alles. Een vijfde veldspeler wordt ingezet. De bezoekers proberen de oververdiende gelijkmaker binnen te tikken maar in de allerlaatste minuut valt het verdict. De thuisploeg scoort de 5-3.

Drie opeenvolgende nederlagen voor Real Noorderwijk en telkens na een goed gespeelde partij. Zowel tegen Lier als in de topwedstrijden tegen Halle-Gooik en Charleroi vergeten de Noorderwijkenaars de kansen af te maken. Volgende week moet er gewonnen worden tegen Moeskroen.

Speelden voor Real Noorderwijk: Morad Talhaoui, Davy Van Bael, Marouane Abderrahim, Abdullah Kherouach, Abdullah El Kharroubi, Hicham Salah, Karim Bouyakoubi, Yassine El Makrini, Mouhcine Zerouali, Othman Ameziane, Rahou Bilal en Mathias Gessner. 

TERUG