NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Team Charleroi - FS Gelko Hasselt  1 - 8  
   
DATUM 01-04-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 4' Galan Carsi 0-1, 7' Beslija 0-2, 17' Galan Carsi 0-3, 22' Kaddouri 0-4, 25' R. Dahbi 0-5, 34' I. Adnane 0-6, 34' J. Hakkens 0-7, 37' Deswijsen 1-7, 40' I. Adnane 1-8. 
   
VERSLAG Mits een overwinning in Charleroi was Gelko zeker van zijn derde plaats. De Karolingers zonder enkele geschorsten, is in eigen huis nooit een eenvoudige tegenstander. Bij Hasselt was Yachou afwezig (geschorst) en werden Harram (ziek) en Beslija (gekwetst) een beetje gespaard naar de play-offs toe. De Limburgers namen het initiatief en onmiddellijk was de toon van de wedstrijd gezet. Kaddouri kreeg 2 mooie scoringskansen maar Durot kwam gepast tussen. Enkele minuten later speelde diezelfde Durot slecht uit en Galan Carsi strafte dit onmiddellijk af. Charleroi kon geen enkele aanval opzetten. Gelko creŽerde kans na kans. Beslija verdubbelde midden eerste helft de Hasseltse voorsprong. Het was wachten tot de 16de minuut vooraleer de Hasseltse verdediging op de proef werd gesteld. Het was tweemaal Salhi Saad die probeerde te dreigen. Net op het moment dat de thuisploeg in spel dreigt te komen, slaat Gelko opnieuw toe en kan er gerust worden met een 0-3 voorsprong.

Als direct na de koffie Kaddouri de 0-4 net, is de wedstrijd gespeeld. Liliu probeert dan met vliegende keeper nog iets te forceren maar R. Dahbi straft dit onmiddellijk af. Charleroi ziet dan af van hun speler in overtal tot I. Adnane een mooie collectieve aanval afrond. Liliu waagt het opnieuw met vliegende keeper maar nu is J. Hakkens de kwelduivel die de thuiscoach radeloos maakt. Het lukt echter Gelko niet de nul te houden. In een geharrewar mag Deswijsen het eerreddende doelpunt nog scoren. Adnane zorgt op 10 meter voor de niet overdreven 1-8 eindstand. 

TERUG