NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal My-Cars Roselies - K.K. Malle-Beerse  3 - 6  (1-3)
   
DATUM 19-02-2016  21:30
   
DOELPUNTEN Karakilic 2, El Madani / Didi 2, Amajoud 2, Caudron, Daali 
   
VERSLAG KK Malle-Beerse kon voor deze uiterst belangrijke wedstrijd op Roselies geen beroep doen op Aktepe (ziek). KK Malle-Beerse start met volle overtuiging om er iets van te maken. Aan beide zijden zijn er enkele kleine kansjes. In minuut zeven rollen Didi en Caudron gans de verdediging op en Caudron opent de score. Door geklooi achteraan komt Roselies na zeventien minuten gelijk. Onmiddellijk daarna een knal van Caudron, de keeper lost de bal en Amajoud brengt met een hakje Malle-Beerse opnieuw op voorsprong. De bezoekers proberen met deze bonus de rust te halen, maar dan gaat Daali door op rechts en Didi schiet de 1-3 ruststand binnen.

Tijdens de rust zet coach Belmans de spelers op scherp, maar door onoplettendheid en wat paniek staat vijf minuten voor tijd de 3-3 op het bord. Een minuut later gaat Van de Vel alleen op doel af. De laatste man van Roselies trekt Van de Vel neer en krijgt de rode kaart. Daali knalt de 3-4 mooi binnen. Roselies gaat met vliegende keeper spelen, maar Amajoud en Didi maken er nog 3-6 van. Het was geen makkelijke wedstrijd, maar hopelijk zit hiermee de operatie redding op het goede spoor voor Malle-Beerse. Volgende vrijdag staat volgt hopelijk de bevestiging tegen Celtic Houthalen in sporthal 't Beerke in Beerse.

Très mauvaise journée pour le Futsal My-Cars Roselies, perdre à domicile contre la lanterne rouge KK Malle-Beerse peut être décisif en fin de parcours du championnat actuel. Mené au repos 1-3, un sursaut local relance la rencontre sur le score de trois buts partout. Mais un carton rouge tout à fait mérité suivi d’un manque de maturité laisse Malle-Beerse vainqueur après le coup de sifflet final. 

TERUG