NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Fenerbahce Beringen - Futsal Topsport Antwerpen  1 - 4  (1-1)
   
DATUM 29-01-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 0-1 Hitou, x 1-1, 1-2 El Fahsi, 1-3 El Fahsi, 1-4 Ali Bouri 
   
VERSLAG Voor aanvang van de beloften wedstrijd totale chaos en organisatie eerste klasse onwaardig in Fenerbahce Beringen. Zaal totaal niet in orde, geen scorebord en tijdsmelding en als klap op de vuurpijl geen ingevuld spelersblad van de thuisploeg wat resulteerde in een forfait score ten voordele van onze jongens en zo zonder een seconde te spelen winnen met 0-5.

Dan was het de beurt aan onze A-ploeg, zonder steunpilaren Nesen, Achabar beide geel geschortst en de grieperige El Ghaadaoui.
Ook deze wedstijd verliep met de nodige chaos daar de tijdsmeting te wensen overliet, regelmatig stilstaande klok, geen aanduiding van de gemaakte fouten waardoor het spel meermaals door de wedstrijdleiding moest gestaakt worden.
Een wedstrijd organisatie 1ste nationale onwaardig !!
Onze gehavende A-ploeg, aangevuld met jonge beloftespelers vatte de wedstrijd zeer gretig aan en plakte de tegenstaander met hun rug tegen het doel, een tegenstaander die enkel dacht aan verdedigen en loerde op enkele counters die onze doelman met klasse pareerde.
Onze jongens onder leiding van onze weeral sterk acterende kapitein Aziz Hitou, die deze wedstrijd geen seconde miste op het veld, voetbalde enkele mooie kansen bij elkaar wat resulteerde na een 10 tal minuten in de verdiende 0-1, doelpunt van Aziz Hitou.
Na de opening goal waren er nog meerdere kansen op de 0-2, maar de bal wilde gewoon weg niet in doel, en bij een schaarse kans na 16 min aan de overkant stond het plots 1-1 op het bord, wat ook de ruststand betekende.

Onze jongens kwamen als jonge hongerige leeuwen uit de kleedkamer, en met nog meer passie dan in de eerste helft domineerde zij de 2de helft van deze wedstrijd wat resulteerde na 7 min in de verdiende 1-2 van El Fashi.
Er viel duidelijk een last van de schouders van onze jongens en na een snelle uitbraak van El Fashi werd hij aan het truitje tegen gehouden, fout, 2de geel en dus rood voor Fenerbahce Beringen.
Dit was het sein voor onze jongens om het gas volledig in te duwen en de Beringense kopjes onder water te duwen.
De score werd door El Fashi en Ali Bouri nog verder uitgediept tot een 1-4 eindstand.

Een wedstrijd die voor onze ploeg traditioneel een zeer moeilijke verplaatsing is, en zeker daar we niet op volle kracht konden aantreden, werd met veel passie en geloof in eigen kunnen door onze jongens volledig naar de hand gezet en zo blijven we zelfs na de maand januari nog steeds als enige ongeslagen ploeg leider in 1ste nationale!!!!!! 

TERUG