WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - ZVK Celtic Houthalen '94  10 - 3  (2-0)

DATUM 30-10-2015  21:15

DOELPUNTEN 2’ Kaddouri (1-0), 7’ Adnane (2-0), 22’ Beslija (3-0), 23’ Sleypen o.g. (4-0), 24’ Beslija (5-0), 27’ Dos Santos (6-0), 28’ Kaddouri (7-0), 30’ Sleypen (7-1), 31’ Dos Santos (8-1), 32’ Akrich (8-2), 32’ Adnane (9-2), 35’ Durakovich (9-2), 39’ Hakkens (10-3).

VERSLAG Een aardig vol gelopen Alverberg zag een derby waarbij Gelko Hasselt nooit werd verontrust. Celtic Houhalen kon geen enkel moment een vuist maken nadat Kaddouri zijn dorpsgenoten al vlug op achterstand zette. Als Ibrahim Adnane 5 minuten later de 2-0 nette, bleek achteraf de wedstrijd al gespeeld. In de tweede helft werd de score in een mum van tijd verder uitgediept. Snelle combinaties van de thuisploeg en individuele fouten van de bezoekers zorgden voor een onverwachte vlotte derbyzege.