NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Futsal Team Charleroi  4 - 3  (3-1)
   
DATUM 13-11-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 14' Hakkens 1-0, 17' Beslija 2-0, 17' Adnane 3-0, 19' Canaris 3-1, 30' Canaris 3-2, 33' Yachou 4-2, 39' Canaris 4-3. 
   
VERSLAG Fs Gelko Hasselt begon de reeks van topwedstrijden zonder de gekwetste Reda Dahbi. Anes Beslija werd wel fit bevonden. In de aanvangsfase waren beide ploegen aan elkaar gewaagd met wisselende kansen. Gaandeweg de wedstrijd evolueerde, nam de thuisploeg de overhand. Een perfecte efficiŽnte van Hakkens, Beslija en Adnane in dolle vijf minuten zorgt ervoor dat Gelko plotseling 3-0 voorkomt. Doelman Benetti speelde op een hoog niveau en was verantwoordelijk dat de nul nog op het scorebord stond. Op een standaardfase via een afgeweken bal van Canaris moet hij net voor rusten zich toch gewonnen geven.

Charleroi begon met volle moed aan de tweede speelhelft en trok het spel naar zich toe. De edstrijd werd een echte topper van hoog niveau. Bij balbezit kreeg Gelko niet de kans om rustig op te bouwen. Hoge druk van Charleroi bracht Hasselt in de problemen. Met beetje meeval komen de bezoekers via Canaris terug in de wedstrijd. Als enkele minuten later Yachou de 4-2 op een counter binnenglijdt, beginnen de bezoekers met vliegende doelman te spelen. Goed verdedigend werk en een puike doelman Benetti voorkomen erger. Opnieuw Canaris kan in de slotminuut dan toch de 4-3 netten maar de verdiende overwinning van de gastheren kwam niet meer in gevaar. 

TERUG