NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD F.P. Halle-Gooik - Fenerbahce Beringen  7 - 3  (1-0)
   
DATUM 06-11-2015  21:30
   
DOELPUNTEN Chaibai (1-0), Laarissi (1-1), Dujacquier (2-1), Zouggaghi (3-1), Sababti (4-1), Laarissi (4-2), Laarissi pen. (4-3), Zouggaghi (5-3), Manfroi (6-3), Chaibai (7-3) 
   
VERSLAG Halle-Gooik ontving het sterke Beringen net voor de afreis naar Pescara. De supporters zakten massaal af naar sporthal De Bres om de thuisclub uit te wuiven. De eerste helft was zeer gesloten met enkele goede tussenkomsten van de Beringse doelman. Chaibai maakte zich vrij en zorgde voor de 1-0 ruststand.

Na de rust had Beringen 5 sterke minuten waarin het met een ver afstandsschot Mageren kon verrassen. Halle-Gooik reageerde onder impuls van een geweldig publiek meteen. Dujacquier haalt zijn gevaarlijke linker van stal en het staat meteen 2-1! Zouggaghi puntert tussen 3 verdedigers de 3-1 tegen de touwen. Halle-Gooik is nu niet meer te houden, Dujacquier met een geniale assist voor Sababti en 4-1! Halle-Gooik gaat nu even op de rem staan en Beringen profiteert meteen voor de 4-2. Onvrijwillig handspel zorgt ook nog voor een Beringse strafschop en de 4-3. Dan heeft de thuisclub er terug genoeg van en gaat het hard. Zouggaghi met de 5-3 en Manfroi voor de 6-3. Manfroi maakt zich vrij en lanceert een raket op doel, Chaibai staat aan de tweede paal en loopt de eindstand op de tabellen. Halle-Gooik wint zo een hard bevochten wedstrijd met duidelijke 7-3 cijfers. Voor Halle-Gooik ligt de competitie nu terug een weekje stil want ze vertegenwoordigen ons land in de UEFA FUTSAL CUP ELITE ROUND.

Voor FP Halle-Gooik: Mageren, Matthys, Dujacquier, Chaibai, Rahou, Leo, Trussard, Teixeira, Manfroi, Zouggaghi, Ezziani & Sababti 

TERUG