NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Dolce Vita Morlanwelz - Futsal Topsport Antwerpen  2 - 2  (2-1)
   
DATUM 11-03-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 1' El Ouamari (1-0), 8' Zaaf (1-1), 9' El Ouamari (2-1), 24' Zaaf (2-2) 
   
VERSLAG Het was vrijdag zo een avond dat je denkt erger dan dit dieptepunt kan niet, maar er is een wet van Murphy, dat 1 tegenslag gepaard gaat met meerdere, zo kan je de avond het best samenvatten.
De onweerswolken waren er al voor de wedstrijd want de toch al kleine kern van F.T.Antwerpen was geteisterd door 3 afwezigen, zodat onze jongens de wedstrijd moesten aanvatten zonder Achahbar, El Fahsi en El Ghaadaoui door verschillende omstandigheden.
Zoals iedereen weet is de verre verplaatsing naar een gretig en dolgedraaid D.V. Morlanwelz zelfs met een voltallige kern geen geschenk en als je dan moet aantreden met meerdere sterkhouders er niet bij weet je dat je voor een moeilijke en warme avond staat.
De wedstrijd zelf kon voor onze gasten niet slechter starten want na welgeteld 10 sec. liepen onze jongens al tegen een achterstand aan van 1-0.
Toch gingen onze gasten er volop tegen aan en drukte zij Morlanwelz met de rug tegen het doel, en probeerde zij zo de scheve situatie recht te zetten.
Maar daar was er dan weer die verdomde wet van Murphy en na slechts een 3 tal minuten viel ook Dimitri Nesen uit met een blessure.
Onze jongens bleven druk zetten en speelde enkele mooie kansen bij elkaar en kwamen na 8 min. verdiend op gelijke hoogte na een doelpunt van Hamza Zaaf.
Het sein om op zoek te gaan naar de voorsprong, maar net toen botste F.T.Antwerpen op een snedige counter en zo gingen beide ploegen rusten met een 2-1 voorsprong voor D.V.Morlanwelz.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, een vechtend en karaktervol F.T.Antwerpen nam de wedstrijd helemaal in handen en ging op zoek naar de gelijkmaker, maar werden zeker niet geholpen door een zwak fluitend scheidsrechter trio, en na enkele minuten in de 2 de helft kreeg Faroussi na een schouder tegen schouder duel een zeer lichte rode kaart.
Zo moest F.T.Antwerpen met slechts 3 man vol aan de bak, en net in deze fase plaatste weer Hamza Zaaf de bal tegen de netten en zo de tussenstand op 2-2.
F.T.Antwerpen ging volop voor de 3 punten, D.V.Morlanwelz kon enkel nog maar verdedigen, met een spel van op het randje, soms er net over, maar de scheidsrechters lieten dit oogluikend toe.
Onze jongens kregen nog meerdere mooie kansen bij elkaar om dat 3de en bevrijdende doelpunt te scoren, maar het was net als de ganse avond van net niet, en zo sloten onze gasten een frustrerende avond af met wel een oververdiend gelijkspel, want als er 1 ploeg moest winnen was het zeker Futsal Topsport Antwerpen. 

TERUG