NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Squadra Mouscron  4 - 1  (1-0)
   
DATUM 03-04-2015  20:00
   
DOELPUNTEN 1-0 Hamza AÔt Ikkou (18'30''), 2-0 Hamza (22'), Jasper Vivijs 3-0 (25'), 3-1 Hanini, Jasper Vivijs 4-1 (39,30'') 
   
VERSLAG De voorlaatste thuiswedstrijd van onze jongens tegen het laatst geklasseerde Moeskroen, de 2e wedstrijd al deze week na de gewonnen bekercampagne van maandag... Ook onze youngsters zaten geplaagd met een rits afwezigen. Niels Caers, Joren Jennes en Smail Bahloul moesten geblesseerd afhaken, Ward Vivijs had andere verplichtingen...Gelukkig konden onze beloften rekenen op AÔt Ikkou Hamza en op Yannick Scheerens. Zij namen samen met kapitein Joren Lambaerts de ploeg op sleeptouw. Al in de 1e min. geeft Real zijn visitekaartje af, het schot van Pieter-Jan Hendrickx gaat nipt naast. Na een doorsteker van Scheerens, prikt Hamza de open doelkans tegen de paal...een schot van Scheerens wordt door de keeper van Moeskroen in hoekschop geduwd...maar op 1,5 min. van het rust is het dan toch raak, een aanval uit het boekje van Hamza en Joren Lambaerts, Hamza mist niet : 1-0 en ruststand.

In de 2e helft gaat Real door op zijn elan. Bezige bij Hamza is een gesel voor de bezoekers en prikt de 2-0 tegen de touwen. Enkele minuten later een knal van Pieter-Jan Hendrickx op de vuisten van de keeper, de rebound wordt binnen getikt door Jasper Vivijs: 3-0. Hanani zet de bezoekers dan toch op de tabellen: 3-1, doch veel beleving was er niet te bespeuren bij de beloften van Moeskroen. Real krijgt nog enkele kansen om de voorsprong te vergroten, het is wachten tot in de laatste minuut wanneer Jasper Vivijs, weer op aangeven van Hamza, de 4-1 cijfers vast legt. Dik verdiende zege voor onze youngsters.

Real Beloften speelde met: Davy Van Bael, Jasper Vivijs, Hamza AÔt Ikkou, Pieter-Jan Hendrickx, Joren Lambaerts, Brent Hendrickx, en Yannick Scheerens. 

TERUG