NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - K.K. Malle-Beerse  2 - 3  (0-2)
   
DATUM 06-02-2015  20:00
   
DOELPUNTEN Joren Jennes (2x) 
   
VERSLAG Na het weekje rust van vorige week, mocht Real Noorderwijk op deze vrijdagavond aan de bak tegen streekgenoot en vaste waarde in eerste klasse Malle-Beerse. Trainer Frank Belmans zwaait er al heel wat jaartjes de plak en ziet zijn ploeg steevast in de linker kolom eindigen. De heenwedstrijd was fel gecontesteerd en Real moest toen nipt de duimen leggen voor de Mallenaars...er stond dus nog een rekening open. Naar trouwe gewoonte geven onze youngsters om 20u de aftrap in deze Kempische derby. Trainersduo Hermans en Vervoort hadden heel wat puzzelwerk te verrichten door de afwezigheid van enkele basisspelers: zo waren kapitein Joren Lambaerts (skiverlof), Jasper Vivijs, Niels Caers (geschorst), Yannick Arnoets en Rik Janssens (ziekte) er niet bij. De beste kansen waren aanvankelijk voor onze jonge garde, doch de grinta ontbrak een beetje en de mogelijkheden bleven onbenut. Doelman Van Bael moest een paar keer gepast tussen komen, doch kon niet verhinderen dat Wouter Van Aelst de 0-1 binnen tikt in de 17e min. Op slag van rust verdubbelt Azmani de score voor Malle : 0-2 en dus heel wat werk voor de boeg tijdens de pauze.

In het begin van de 2e helft blijft het spelbeeld onveranderd, Malle loopt verder uit tot 0-3 via Vincent Van Dijck. Het signaal voor de Noorderwijkenaren om een tandje bij te steken. Joren Jennes haalt zwaar uit met zijn rechter : 1-3. Bij Real geloven ze er weer in...3 min. later opnieuw Joren Jennes : 2-3. In de laatste minuut laat Ward Vivijs de gelijkmaker liggen, zijn schot gaat nipt naast... Eindstand 2-3.

Real Noorderwijk speelde met : Davy Van Bael, Joren Jennes, Heutmen Kherouach, Smail Bahloul, Pieter-Jan Hendrickx, Ward Vivijs, Yannick Scheerens, Brent Hendrickx en Jarne Vervoort. 

TERUG