NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - F.P. Halle-Gooik  2 - 3  (2-0)
   
DATUM 23-01-2015  20:00
   
DOELPUNTEN Niels Caers en Yannick Scheerens 
   
VERSLAG Het was al van 12 december geleden dat Real Noorderwijk nog eens een thuiswedstrijd speelde en met de komst van FP Halle-Gooik kreeg het meteen een topaffiche voorgeschoteld. De leider op bezoek in de Mixx, in de heenwedstrijd nog met 9-0 verloren...de motivatie en honger waren bijgevolg heel groot bij de thuisploeg. Maar ook de beloftenploeg van FPHG heeft heel wat in zijn mars, al lieten ze dat vooral in de eerste helft te weinig zien. Onze youngsters gingen wel voortvarend van start en kwamen in de 9e minuut verdiend op voorsprong. Een uitstekende doorsteekpas van Scheerens op Caers, Niels mist niet: 1-0. En diezelfde Scheerens verdubbelt de score op slag van rust: 2-0.

FPHG komt een pak agressiever uit de kleedkamers en in enkele minuten tijd maakt kapitein Shaun Vandecasteele er 2-2 van. Real verdedigt met man en macht en probeert er geregeld uit te komen. Iedereen had zich al verzoend met een gelijkspel, tot Hamdaoui er anders over besliste en FPHG de 3 punten schonk: 2-3. Onze youngsters speelden een verdienstelijke partij en een gelijkspel was zeker en vast gerechtvaardigd geweest, helaas...

Real beloften speelden met: Davy Van Bael, Rik Janssens, Ward Vivijs, Joren Lambaerts, Smail Bahloul, Niels Caers, Heutmen Kherouach, Yannick Arnoets, Joren Jennes, Yannick Scheerens en Hamza Ait Ikkou. 

TERUG