NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Charleroi 21  4 - 5  (2-4)
   
DATUM 12-12-2014  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Real Noorderwijk stond, met de wedstrijd tegen Charleroi 21, voor zijn laatste opdracht van de heenronde. Na verlies van zowel beloften als eerste ploeg vorige week in Halle-Gooik, werd er voor deze thuisopdracht een signaal verwacht. Bij de youngsters nog steeds geen kapitein Lambaerts (gekwetst), Pieter-Jan Hendrickx (gekwetst), Brent Hendrickx (gekwetst) en Smail Bahloul zat een schorsingsdagje uit. Na 30 seconden is Real al aangewezen op achtervolgen als Hamza, de kapitein van de Carolo's, de 0-1 binnen knalt. De volgende grote kans is voor de thuisploeg, het schot van Kherouach Heutmen is net niet hard genoeg. En het is opnieuw Hamza die de score voor zijn ploeg verdubbelt, 3 min. gespeeld en 0-2. Real knokt zich terug in de wedstrijd, Joren Jennes met een knap afstandsschot: 1-2. De thuisploeg herpakt zich en begint aan een remonte. Een sterke Niels Caers torpedeert het doel van Charleroi, doch kent weinig geluk...keeper, paal...het zit niet mee. Het wordt dan ook nog eens 1-3 als Ward Vivijs een voorzet van Musty ongelukkig in eigen doel werkt. Op 4 min. van de rust is het dan toch raak, Niels Caers pegelt de vrije trap snoeihard tegen de touwen: 2-3. Luttele seconden later vergroot Charleroi zijn voorsprong via Chaibai: 2-4. Met deze score trekken beide ploegen richting kleedkamers.

De 1e grote kans in de 2e helft is voor de bezoekers, doch daarna nemen onze youngsters de wedstrijd in handen en tonen dat zij een aardig potje kunnen voetballen. De aansluitingstreffer is voor Jasper Vivijs: 3-4. Op voorzet van Caers, kopt Joren Jennes aanvankelijk nog over, doch even later is het toch raak voor hem: 4-4 en dik verdiend! Beide ploegen gaan nu vol voor de overwinning. Bij een nieuwe aanval van Real raakt een speler van Charleroi de bal met de hand, iedereen heeft het gezien, behalve de man in het geel... En zoals steeds valt het doelpunt dan aan de overkant, Mousty schiet zijn ploeg naar de overwinning: 4-5. Jammer want een gelijkspel zou gerechtvaardigd geweest zijn. Toch speelden onze jongens een zeer verdienstelijke partij en kunnen zij terugblikken op een succesvolle heenronde.

Real Noorderwijk youngsters speelde met: Davy Van Bael, Niels Caers, Ward Vivijs, Jasper Vivijs, Yannick Scheerens, Yannick Arnoets, Rik Janssens, Joren Jennes en Kherouach Heutmen. 

TERUG