NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - FS Gelko Hasselt  7 - 5  (3-1)
   
DATUM 15-05-2015  21:00
   
DOELPUNTEN 11’ en 12’ Zouggaghi (1-0), 12’ El Ghaadaoui (2-0), 16’ Hitou (3-0), 19’ Bouzambou S. (3-1), 25’ Zouggaghi (4-1), 30’ Hakkens (4-2), 30’ Bouzambou S. (4-3), 32’ El Haoual (5-3), 35’ Bouzambou S. (5-4), 36’ Zouggaghi (6-4), 37’ Bouzambou S. (6-5) en 37’ Sababti (7-5) 
   
VERSLAG Na de 1-8 pandoering, die Gelko Hasselt vorige week thuis moest slikken, leken de Limburgers beter gemotiveerd aan de return te beginnen. Zij hielden in alle geval zeven minuten gelijke tred. Plots gokte coach Kurt Gessner. Hij plaatste Niels Willems als “vliegende doelman.” In geen tijd keek Gelko tegen een 2-0 achterstand op en kreeg Benetti zijn plaats in doel terug! Een gewaagd manoeuvre cash betaald en daarom onbegrijpelijk. Die ingreep bovenop de ongemotiveerdheid en het minder presteren van de laatste weken werden hem en de drie “Hollanders” fataal. Na afloop kregen hij en de broers Bouzambou plus El Hattach immers te horen dat Gelko Hasselt niet meer met hen verder gaat. Evenmin met Aabbassi en Nesen (naar FTA). Gelko fungeerde tegen een vrijwielend FTA als sportief sparringpartner. Het werd evenmin een afgang.

Nadat FT Antwerpen in 2012 de landstitel voor het laatst won (ten nadele van FT Châtelineau) kan de club na twee jaar tereke aan de Waaltjes de voorrang te moeten verlenen – opnieuw voor de opperste trofee gaan. Dat stond voor aanvang van deze halve finale al vast. FT Charleroi leek de tegenstrever te worden. Het viel echter helemaal anders uit, want Charleroi kreeg een pak voor de broek van FT Halle-Gooik (2-8). Of Halle-Gooik een gewillig slachtoffer zal worden in die dubbele finale om de kampioenstitel, durven wij op zijn minst betwijfelen.

Video FT Antwerpen-Gelko Hasselt 

TERUG