NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Team Charleroi - F.P. Halle-Gooik  2 - 8  (0-0)
   
DATUM 15-05-2015  21:00
   
DOELPUNTEN 22’ Rahou (0-1), 23’ Chaibai (0-2), 24’ Hector (0-3), 26’ Dahbi (0-4), 28’ Lucio (1-4), 30’ Dujacquier (1-5), 32’ Leo (2-5), 34’ Chaibai (2-6), 37’ en 39’ Rahou (2-7 en 2-8) 
   
VERSLAG Voor het eerst in vijf jaar is FT Châtelineau (FT CHARLEROI zoals het dit seizoen noemde) niet terug te vinden in de eindfase van de play-offs om de landstitel. FT Charleroi kreeg vrijdagavond voor eigen publiek een koude douche zoals het er nog nooit in over zich heen kreeg. FP Halle-Gooik – pas aan het tweede seizoen bij de elite bezig, maar gezien de enorme aanwervingen daar verwacht, won de return van de halve finale met maar liefst 2-8. Geen FT Charleroi dus in de dubbele finales. Wel FP Halle-Gooik. De bekerwinnaar kan bijgevolg voor de dubbel gaan.

Er stond na de 3-3 in de heenwedstrijd geen maat op het meesterschap van de Brabanders (met grote ex-Châtelineau-injectie). Na een gesloten eerste helft brak nadien de hel los. Rahou en Chaibai scoorden meteen de 0-2. Pas na 0-4 vond de thuisploeg een tegenzetje. Het leverde enkel een tegengoal op. Het geslagen Charleroi werd koud naar de lachbank geleid. Al werd na 1-5 de wedstrijd even stilgelegd omdat thuissupporters dat moeilijk konden verkroppen en tal van voorwerpen op het speelveld wierpen. Het deed niets af van het meesterschap van de Pajotters die een schitterend seizoen, constant helemaal bovenin, bekronen met een dubbele finale tegen FT Antwerpen.

Video FT Charleroi-FP Halle-Gooik 

TERUG