NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - FS Gelko Hasselt  8 - 4  (2-2)
   
DATUM 17-04-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 4 Bouzambou S. (0-1), 4 Salah (1-1), 14 Bouzambou S. (1-2), 16 Zerouali (2-2), 30 Ferrian (3-2 en 4-2), 33 El Kharroubi (5-2), 36 Bouzambou S. (5-3), 36 Nesen (5-4), 37 Ferrian (6-4), 40 Salah (7-4) en 40 Zerouali (8-4) 
   
VERSLAG Onze A-ploeg leeft al een paar weken op een wolk en wil heel graag bewijzen dat ze ook de topploegen aan kan. In de laatste thuiswedstrijd wil iedereen nog eens graag knallen, zeker in aanloop naar de finale op 1 mei tegen Halle-Gooik. 4:09'' gespeeld en Real kijkt al tegen een achterstand aan : 0-1 Bouzambou Sad. Het antwoord van Real volgt meteen, Hicham Salah brengt zijn ploeg langszij: 1-1 (4'34''). Beide ploegen gaan vol voor de winst, Morant en Benetti tonen op tijd en stond hun grote klasse. En opnieuw is het Bouzambou Sad die Gelko op voorsprong zet: 1-2 (14'14''). De aandacht verslapte even en Hasselt profiteerde... De rust wenkt, Zerouali met enkele klasse flitsen...onrechtstreekse vrije trap voor de thuisploeg...Salah trapt hem, Zerouali tikt verder binnen: 2-2 (16'29''). Met deze stand trekken beide ploegen richting kleedkamers. Bij Gelko zijn ze niet gelukkig.

Ook in de 2e helft blijven zowel Real als Hasselt knokken voor de overwinning. Bij Gelko loopt heel wat talent in de rangen, bij Noorderwijk idem n de ploeg heeft al meermaals heel veel karakter getoond. Coach Schapmans heeft zich al een aantal keer danig kwaad gemaakt omdat zijn spelers met de regelmaat van de klok worden getorpedeerd, en met rede ! Real is niet te stoppen...Appie tikt door naar Ferrian, Real voor het eerst deze avond op voorsprong: 3-2 (30'). Amper 1 min. later en Ferrian slaat nogmaals toe: 4-2 (31'). Even een opstootje in het doelgebied, niemand heeft echt iets gezien en toch krijgen Marouane Abderrahim en Khaddouri rood onder de neus geduwd. Zwaar verdict volgens de supporters in de tribune ! Allebei de ploegen met een mannetje minder, El Kharroubi laat het niet aan zijn hart komen en zet de teller op 5-2 (33'). Hasselt gaat op 7 min. van het einde met een vliegende keeper spelen (Niels Willems), bij Real verslapt de aandacht even door alle commotie rond de rode kaart en hopla het staat 5-3 (35'39''), hattrick voor Sad Bouzambou. Nesen brengt terug spanning in de wedstrijd door in de 36e min. de aansluitingstreffer voorbij Morant te tikken: 5-4. Focus houden jongens, de grip niet verliezen... En Real pikt de draad weer op, Hasselt blijft knoeien met zijn vliegende keeper...de doorsteek is van El Kharroubi, de afwerking van Ferrian : 6-4 (37'25''). 28 seconden staan er nog op de klok, Salah tikt Gelko Hasselt helemaal uit: 7-4. Nog is het niet gedaan, 3 seconden voor het einde, tijd voor Zerouali om een extra goaltje mee te pikken: 8-4! Schitterende wedstrijd van onze jongens! #weareoneteam.togetherwe'restrong# Prachtige afsluiter van een schitterend seizoen ! Op naar de beker op 1 mei!

Real speelde met: David Morant, Mouhcine Zerouali, Abderrahim Marouane, El Kharroubi, Karim Bouyakoubi, Hicham Salah, Marco Ferrian, Hamza At Ikkou, Yannick Scheerens, Joren Lambaerts, Pieter-Jan Hendrickx en Davy Van Bael 

TERUG