NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Dolce Vita Morlanwelz  4 - 1  (0-1)
   
DATUM 20-02-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 2í Zanca (0-1), 24í Kherouach A. (1-1), 31í Bouyakoubi (2-1), 34í 10m. Salah (3-1) en 40í Kherouach A. (4-1) 
   
VERSLAG Real Noorderwijk was uit op revanche na de nederlaag in de heenwedstrijd. Enkel De gekwetste Zerouali ontbrak bij de thuisploeg, coach Schapmans ziet de wedstrijd vol vertrouwen tegemoet. Toch loopt het niet van een leien dakje en is Real na amper 2 minuten op achtervolgen aangewezen. Lucas Zanca prikt de 0-1 voorbij doelman Morant. Daarna zit de wedstrijd lang op slot, Morlanwelz is een sterk verdedigend blok dat wacht en loert op de counter. Halfweg trapt Heutmen Kherouach op de paal en even later mist hij op corner. Er volgen nog enkele kansjes doch bij de rust is het nog steeds 0-1.

In de kleedkamer volgt een terechte donderpreek van de coach... Real blijft zoeken naar dat gaatje in de defensie van Morlanwelz en vindt dit in de 24e minuut...Abdullah Kherouach (Kiri) brengt de Noorderwijkenaren op gelijke hoogte. Een sterke Morant en een ploeg die blijft knokken...Real dwingt de bezoekers tot fouten, Bouyakoubi zet de voorsprong op de tabellen: 2-1 (30'35"). Op 6 min. van het einde versiert Real een 10m-trap, Hicham Salah zet hem feilloos om: 3-1 (34'). El Kharroubi loopt nog tegen zijn tweede geel wanneer hij ongelukkig in botsing komt met de bezoekende goalie, het geeft Morlanwelz nieuwe moed om alles op alles te zetten en met een vliegende keeper te gaan spelen. Op 8 seconden van het eindsignaal zet Abdullah Kherouach de kroon op het werk met de 4-1! Moeilijke maar verdiende overwinning van onze jongens!

Real Noorderwijk speelde met: David Morant, Hamza Ait Ikkou, Hicham Salah, Karim Bouyakoubi, Abderahim El Kharroubi, Abderrahim Marouane, Yannick Scheerens, Niels Caers, Joren Lambaerts, Abdullah en Heutmen Kherouach en Davy Van Bael 

TERUG