NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Fenerbahce Beringen - Real Noorderwijk  3 - 1  (3-1)
   
DATUM 27-02-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 6í Opdenakker (1-0), 15í 10m. Boughalab (2-0), 17í Boujemaoui (3-0) en 18í pen. Salah (3-1) 
   
VERSLAG Bij het vorige treffen van het eerste elftal met Beringen werden de punten nog gedeeld, maar in Beringen is het dit seizoen nog weinig ploegen gegeven om er punten te gaan pakken. Bouyakoubi en El Kharroubi zijn geel geschorst, Zerouali is nog niet helemaal top fit... daar komt nog bij dat Abdullah Kherouach zich tijdens de opwarming licht blesseert, kopzorgen te over dus bij coach Schapmans. En die worden er niet minder op als Jeroen Opdenakker al in de 6e min. de 1-0 voorbij Morant schiet. Real probeert tegen te prikken maar is niet scherp genoeg voor doel...naast, over, paal...en als er dan toch eens een schot binnen het kader komt, staat daar een uitstekende doelman Ceylan Cenik tussen de palen. Er sluipen teveel foutjes in het spel van de bezoekers en dat vertaalt zich ook in het aantal fouten op het bord...5 fouten met nog 6 minuten te spelen. Bouhgalab profiteert van zo'n foutje : 2-0 (14'30''). En het kan niet op...nog 3 minuten te spelen tot de rust en daar is de 6e fout en de 10-m trap voor Beringen. Het schot gaat gelukkig voor Noorderwijk naast. Het doelpunt valt toch nog, overhoeks schot van Boujemaoui en 3-0 (17'). Het einde van de eerste helft is er eentje vol commotie...Kiri Kherouach moet geblesseerd de strijd staken, Boujemaoui houdt de bal uit doel met de hand en pakt rood, Salah trapt de penalty binnen en zet de 3-1 (18') ruststand op het bord.

De donderpreek van coach Schapmans zorgt voor een agressiever Noorderwijk in de 2e helft. De kansen stapelen zich op, Zerouali trapt voor de 2e keer die avond op de dwarslat, Heutmen Kherouach naast, Hamza net over, Scheerens over...lady luck reisde vandaag niet mee met Real Noorderwijk. Dient ook gezegd te worden dat beide doelmannen op hoog niveau acteerden...er werd niet meer gescoord in na de rust, al was de wil wel aanwezig en waren er meer dan kansen genoeg... Eindstand 3-1. Volgende week speelt Real Noorderwijk de Kempische derby tegen Proost Lier. Wij verwachten onze talrijke supporters om ons te steunen !

Real speelde met : David Morant, Abdullah Kherouach, Heutmen Khourach, Abderrahim Marouane, Hicham Salah, Yannick Scheerens, Marco Ferrian, Niels Caers, Joren Lambaerts, Mouhcine Zerouali Hamza AÔt Ikkou en Davy Van Bael. 

TERUG