WEDSTRIJD USM Cile Grace-Hollogne - Real Noorderwijk  1 - 0  (1-0)

DATUM 15-11-2013  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG Na de ruime overwinning in Schoten was het uitkijken naar de bevestiging deze week in Grâce-Hollogne. Vorig seizoen was deze ploeg nieuw in de reeks, doch door het verdwijnen van P&V Ougrée, kon het zich versterken met enkele spelers van die ter ziele gegane club. 42 gemaakte doelpunten, dat kan tellen ! Onze beloften recupereerden kapitein Joren Lambaerts maar door de afwezigheid van Aps en de blessure van Carlo Sacchini, was er wel een keepersprobleem. Er werd naarstig en tevergeefs naar vervanging gezocht, zelfs coach Schapmans had zich al voorbereid om in doel te staan...tot net voor vertrek Brent Hendrickx zich aanbood om de keeperhandschoenen aan te trekken. De youngsters speelden een knappe wedstrijd, helaas zagen ze dit niet vertaald in doelpunten. Keeper ad-interim Brent Hendrickx keepte een puike wedstrijd en laat zien over hoeveel talent hij wel bezit. Bonanno kan voor de thuisploeg de 1-0 binnen trappen in de 1ste helft. Na de rust blijft Real op zoek naar de gelijkmaker en het is er meerdere keren dicht bij. Het mocht echter niet zijn voor onze jongens. Brent houdt zijn netten verder schoon, 2x staat hij nog paraat bij een 10m-trap en de laatste minuten trekt hij mee naar voor als vliegende keeper. Klasse !!! Het bleef 1-0 en ook al werd er verloren, het is een genot om die jonge gasten week na week te zien groeien !

Real Noorderwijk speelde met : Brent Hendrickx, Jasper Vivijs, Ward Vivijs, Karel Pauwels, Yener Kilic, Nico Byloos, Maverick Saenen en Joren Lambaerts.