NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - United '76 Schoten  5 - 2  (2-0)
   
DATUM 17-01-2014  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG De eerste thuiswedstrijd voor Real Noorderwijk sinds 22 november 2013, een goeie 2 maanden geleden dus... Tegenstander was Schoten dat verleden week nog gelijk speelde tegen Heusden-Zolder. In het achterhoofd zit nog altijd het seizoen waarin Real niet kon winnen van Schoten, coach Schapmans zat geschorst in de tribune, er stond een ambetant avondje in het verschiet... Onze youngsters hadden iets goed te maken want ze gingen in Schoten serieus de boot in. Deze keer waren ze wel vanaf de start bij de les en overklassen ze de bezoekers uit het Antwerpse. Ward Vivijs opent de score voor Real, Arnoets verdubbelt tot 2-0 en deze cijfers staan ook met de rust op het scorebord.

Van Bael staat heel attent te keepen en is vastbesloten om de 0 te houden. Bij Schoten loopt het voor geen meter en het ziet onze beloften via Brent Hendrickx uitlopen tot 3-0. Arnoets probeert met een knal op doel, de keeper pareert, Maverick Saenen kan de rebound binnen duwen : 4-0 ! De 5 - 0 komt er na samenwerking van de gebroertjes Vivijs, Jasper tikt door naar Ward die de bezoekende goalie verschalkt : 5-0 ! Real haalt de voet dan van het gaspedaal en Schoten ruikt zijn kans, via Struyf en Youssef Hani wordt het 5-2. Daarna is het game over, de overwinning van de youngsters is dik verdiend !

Real speelde met Davy Van Bael, Brent Hendrickx, Ward Vivijs, Jasper Vivijs, Maverick Saenen, Yener Kilic, Nico Byloos en Yannick Arnoets. 

TERUG