NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD MFC SI Heusden-Zolder - Real Noorderwijk  7 - 3  (4-0)
   
DATUM 13-12-2013  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Real Noorderwijk trok voor zijn laatste competitiewedstrijd voor de winterstop naar Heusden-Zolder. Deze ploeg draait ondertussen al flink wat jaartjes mee in 2e nationale en had zich in de bovenste regionen van het klassement genesteld. Evenveel punten als de bezoekers, doch met een wedstrijd minder gespeeld, we mochten dus een wedstrijd verwachten op het scherp van de snee. Maar naar trouwe gewoonte trappen de youngsters de futsalavond op gang.... Amper 1 min. ver en Real is al aangewezen op achtervolgen, Vanvelk opent de score voor de thuisploeg, Claes dikt meteen daarna aan tot 3-0. Bij Heusden-Zolder vinden ze elkaar blindelings, Claes maakt er met een loepzuivere hattrick 4-0 van, idem dito score bij de rust.

Na de pauze krijgen we een heel ander Real te zien, vinniger en met meer strijdlust. Het levert een resem kansen op die uiteindelijk resulteren in de 4-1 (Kilic). Het antwoord van Heusden volgt stante pede, Vanvelk aan het kanon en 5-1. Pauwels en Ward Vivijs brengen de Noorderwijkenaren terug in de wedstrijd : 5-3, het geloof is er nog. Jammer genoeg wordt dit meteen in de kiem gesmoord door Claes die zijn 4e van de avond maakt : 6-3. Mechelmans prikt de eindscore op het bord : 7-3.

Real Noorderwijk youngsters speelde met : Davy Van Bael, Yener Kilic, Nico Byloos, Ward Vivijs, Jasper Vivijs, Joren Lambaerts, Brent Hendrickx, Karel Pauwels en Joren 

TERUG