NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Futsal Topsport Antwerpen  2 - 2  (1-0)
   
DATUM 09-05-2014  21:00
   
DOELPUNTEN 10’12” Abdullah Kherouach (1-0), 33’43” Said Bouzambou (2-0), 34’02” Ilyas El Haoual (2-1), 39’21” Ahmed Sababti (2-2) 
   
VERSLAG In een spannende partij was aanvankelijk de thuisploeg de betere met sterke organisatie en meer doelkansen die door de FTA-goalie Zemmouri, die later in de partij een bal buiten de lijn pakte maar daarvoor geen rood kreeg van ref Bosmans, gekeerd werden. FTA kwam beter in de match met schoten van Sababti en Bouyakoubi maar halfweg scoorde Abdul Kherouach de opener op zuivere snelheid. FTA bleef kansen opstapelen maar wonderkeeper Benetti gaf geen krimp en het bleef 1-0 aan de rust.

Na de pauze begon FTA gretig, té gretig aan de match en bleef Benetti ongeveer alles stoppen. Hasselt begon defensiever te spelen en loeren op de counter. FTA antwoordde met sterke schoten uit de tweede lijn van Attaibi en Zouggaghi, de pechvogel van de avond. Hasselt week niet onder de Antwerpse druk en ver in de tweede helft zette Bouzambou zijn ploeg op rozen met de 2-0. Seconden later gaf El Haoual na een snelle counter de bezoekers opnieuw hoop met de 2-1. FTA was wakker geschud maar Benetti bleef loeiers van Hitou en Attaibi afweren tot in de slotminuut een passing van Hitou bij Sababti belandde die voor de 2-2 einduitslag tekende. 

TERUG