NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Futsal Besiktas Antwerpen   -  AMC (0-1)
   
DATUM 11-10-2013  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG De zenuwen stonden strak gespannen bij de eerste elftallen van Real en FBA, de opdracht was winnen en meteen bij de les zijn. En Real creŽerde een pak kansen in de eerste helft, helaas vergat men ze af te maken. Het vizier stond niet op scherp en wederom doelman Mardulier keepte een dijk van een wedstrijd. FBA loerde vooral op de counter en liet het balbezit aan de thuisploeg. Real bleef het doel van de bezoekers bestoken en kreeg het spreekwoordelijke deksel op de neus. Een snelle uitbraak van FBA en er stond zowaar 0-1 op het scorebord via Mouafak. Niets gebeurd, er bleef nog tijd genoeg over om te herstellen. Doch bij de rust stond er nog steeds dezelfde stand. Tijd om te bezinnen in de kleedkamers en in de 2e helft orde op zaken te stellen.

En Real kwam terug, 1 Ė 1 via Coosemans maar snel 1 Ė 2 via El Hadoual maar niet voor lang want alweer Brecht Coosemans zorgde voor de gelijkmaker 2 Ė 2, maar de thuisploeg verzuimde om op voorsprong te komen met twee gemiste tienmetertrappen en liep meermaals op een counter van FBA. Mardulier had een muur opgetrokken en als het ware zijn doel gebetonneerd. FBA werkte af aan 100% en zag dit bekroond met een 2-5 eindzege via opnieuw El Hadoual, Zamrouni enTaplak. Logische ontgoocheling bij iedereen van de thuisploeg maar elkaar met de vinger wijzen heeft geen enkele zin. We kunnen enkel voor de spiegel gaan staan en naar onszelf kijken, zien we daar dan geen gebreken....enz... Hard werken is de boodschap en die punten komen er wel als we in onszelf geloven. We hebben misschien een veldslag verloren maar nog niet de oorlog !!! Komaan Real, op naar de volgende wedstrijd binnen 2 weken tegen United Wellen.

Real Noorderwijk speelde met : Davy Van Bael, Sandro Bomboi, Yannick Scheerens, Issam Elouadi, Bob Putzeys, Sven Vanvolcksom, Brecht Cosemans, Byloos Nico, Noureddine Soussi, Joren Lambaerts en Carlo Sacchini. 

TERUG