NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Fort. Lindenhof Zutendaal - Real Noorderwijk  3 - 4  (2-2)
   
DATUM 29-11-2013  21:45
   
DOELPUNTEN Putzeys (2), Vanvolcksom (1), Scheerens (1) 
   
VERSLAG Voor de beide eerste elftallen stond er dus heel wat op spel, Real wil kost wat kost een winnende reeks neerzetten, Zutendaal wil blijven meedraaien aan de kop van het klassement. Bij de thuisploeg lopen nog enkele bekende gezichten rond met o.a. Kevin Corthouts en Nelson De Kok. De eerste grote kans is al meteen voor Corthouts, de bal scheert net over de kruising. Real eist daarna de bal op, en probeert rustig op te bouwen en de opening te vinden in het stevig blok van Zutendaal. Toch moet het de openingstreffer aan Fortuna laten na een kunstje van baltovenaar De Kok : 1-0 en Real aangewezen op achtervolgen. De reactie volgt meteen, de trap van Cosemans gaat nipt naast. Op corner wordt het dan toch 1-1, Putzeys knalt de gelijkmaker voorbij Heilmann. Het signaal voor een resem Noorderwijkse kansen, schoten van Putzeys en Soussi op de keeper, Issam op de paal...Real zet druk, Corthouts speelt dan maar voor extra keeper, hands en penalty! Putzeys laat deze kans niet liggen: 1-2. De volgende counter van Zutendaal wordt foutief afgestopt volgens de scheidsrechter, consternatie en chaos, de thuisploeg wacht niet op het fluitsignaal van de man in het rood, De Kok profiteert en trapt zijn 2e van de avond binnen: 2-2. Bij de rust staat deze stand nog steeds op het scorebord.

Real wil zijn jarige coach kost wat kost de overwinning cadeau doen en komt super gemotiveerd uit de kleedkamer. Eerste kans is voor Soussi, de bal scheert over de deklat, de volgende is voor Vanvolcksom, Heilmann pareert het schot, klasseflits Aziz naar Putzeys, nipt naast....Vanvolcksom stoort, snoept de bal af van Zutendaal en scoort... 2-3. De reactie van Fortuna laat niet lang op zich wachten, op corner kan Vandebroek Sacchini verschalken : 3-3. Real blijft de ploeg met het meeste balbezit, Zutendaal hoopt te profiteren van een snelle counter. De wedstrijd kan alle kanten uit, spanning alom, mooi futsalvoetbal, klassenflitsen...als toeschouwer was dit genieten. De grootste kansen zijn voor de bezoekers, Scheerens knalt de 3-4 voorsprong onhoudbaar tegen de touwen. Schitterend en verdiend !!! Corthouts gaat voor de thuisploeg nog vliegende keeper spelen, wat soms tot rare taferelen leidt (keeperstrui nog niet aan en toch al op het veld mogen stappen, wissel op verkeerde plek, enz...), de scheidsrechter(s) hadden duidelijk meer sympathie voor de ene ploeg dan voor de andere...Het slotoffensief brengt Zutendaal niets meer op, Real verdedigt in blok zijn voorsprong en wint deze topper met 3-4 ! Geweldig gevoel, de ontlading en de vreugde zijn groot ! Trainer Schapmans was de gelukkigste mens op dat moment. Vooral de manier waarop er op het veld voor elkaar geknokt werd, het collectief dat stond als een huis, deed iedereen deugd. We are Nodderwaak !!!, Komoaan Real !!!

Real Noorderwijk speelde met : Sacchini, Elouadi, Soussi, Lagouireh, Putzeys, Vanvolcksom, Byloos, Cosemans, Bomboi, Scheerens en Van Bael 

TERUG