NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Meeuwen - ZVK Celtic Houthalen '94  4 - 2  (1-1)
   
DATUM 14-12-2012  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG De beloften speelden een slappe partij. Molemans, Ercole en Hasdo kwamen terug uit blessure. Scholier Bounafa werd opnieuw opgetrommeld en Bijloos tekende afgelopen maandag zijn kaart en speelde als test speler mee met de beloften.

Het duurde dan ook tot in de zeventiende minuut wanneer Cleeren aan de tweede paal vergeten wordt en de 1-0 binnen tikt. Het eerste echte wapenfeit van de bezoekers komt er pas na twintig minuten spelen, als Longo naar binnen komt en met rechts de paal treft. Doch 2 minuten voor de pauze kan Bijloos toch een inspeelbal van Hasdo in doel deviŽren. Meteen is ook de ruststand gekend.

Onmiddellijk na de pauze schiet Bijloos tegen de lat. Daarna nog steeds een weinig opwindende partij, tot dom balverlies van Battista A. thuisspeler Nijs oog in oog brengt met Di Stefano en hem het nakijken geeft, 2-1. Celtic bakt er niks van en na 38 minuten kan Bounafa een gemaakte goal vermijden. Met nog 11 minuten op de klok kan Nijs op foutieve wijze de bal ontfutselen en scoren, 3-1. Boeken toe zou je dan denken, maar nog geen minuutje later kan Bijloos van op vrije trap de 3-2 binnen schieten. Celtic probeert dan nog wel een versnelling hoger te spelen, maar dat zat er vandaag niet echt goed in. Een minuutje voor affluiten gaan de boeken dan echt dicht als Nouwen op uitbraak de eindstand 4-2 kan scoren.

Jammer van de gemiste kans, maar je moet er vol voor gaan, elke dag opnieuw. Enkel dan kun je zorgen voor een goed resultaat. Toegegeven, dat het ook niet allemaal meezat. Een loepzuivere strafschop in de vierde minuut werd door ref Vanhamel buiten de cirkel gelegd en ook bij de 3-1 liet Vanhamel Nijs doorspelen, nadat hij een fout maakte. Maar dat doet niets af aan het feit dat de thuisploeg verdiend de punten thuis hield. De beloften zijn leider af en misschien is dat niet eens zo slecht. 

TERUG