NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Eisden-Dorp - Real Noorderwijk  4 - 5  (2-3)
   
DATUM 21-12-2012  21:30
   
DOELPUNTEN Bomboi(1), Aziz(1), Skeric(2), Verheyen(1 
   
VERSLAG Even genieten maar niet te lang want de eerste ploegen staan al te popelen om aan hun wedstrijd te beginnen. Bij Eisden lopen enkele bekende gezichten rond waaronder onze ex-speler Kevin Corthouts en voormalig Westerlo speler Lens Annab. Real neemt een droomstart als Skeric al in de 4e minuut Bomboi kan bedienen die koel afwerkt : 0-1. Doch de euforie is van korte duur, 2x Annab en 2-1 voor Eisden, vooral het tweede was een pareltje, in ťťn tijd op de sloef en onhoudbaar in de linkerbovenhoek. Maar ook bij Noorderwijk lopen klasbakken rond, Lagouireh knalt de 2-2 al even onhoudbaar in de kruising. Schitterend ! En weer is daar ons duiveltje in een doosje, Sandro Bomboi met de perfecte doorsteek naar Skeric: 2-3. Eisden, meestal in balbezit stelt alles in het werk om op gelijke hoogte te komen voor de rust, echter zonder resultaat. Met de 2-3 op het scorebord trekken beide ploegen richting kleedkamers.

Doelman Aps (wederom sterk keepend) moet geblesseerd verstek geven voor de 2e helft, Van Bael vervangt. Thuisspeler Op De Locht is een ware gesel voor de Noorderwijkse defensie en brengt Eisden langszij : 3-3. En opnieuw is daar Op De Locht die zijn ploeg op een 4-3 voorsprong brengt. Real hapt naar adem, het spelpeil ligt erg hoog en voor de talrijke supporters is het genieten van snelle acties en mooie combinaties. Eťn van de toppers is Bomboi, storen en laten scoren : doorsteekje naar Skeric, Naser mist de 4-4 niet. De spanning is te snijden nu, Eisden zet alles op alles, Real countert. Dodelijke tegenprik van Cosemans, passen op Verheyen en zelf binnen tikken : 4-5. Toch blijft het bibberen tot op het einde en Van Bael voorkomt met een schitterende safe de gelijkmaker. Grote klasse! Real verdedigt met verve zijn voorsprong, het eindsignaal klinkt als muziek in de oren, de ontlading is zeer groot: 4 - 5 bij de killers van Bocholt en de 3 punten zijn binnen! Real Noorderwijk kan met een gerust gemoed en de echte spirit de winterstop ingaan en blijft ondanks de verloren punten voor de groene tafel bovenin meedraaien.

Voor Real speelden: Tim Aps, Davy Van Bael, Naser Skeric, Aziz Lagouireh, Andy Hermans, Mike Verheyen, Kevin Loncke, Issam Elouadi, Sandro Bomboi, Yannick Scheerens en Joren Lambaerts. 

TERUG