NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - ZVK Eisden-Dorp  7 - 3  (5-2)
   
DATUM 28-09-2012  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Na het verlies vorige week in Heusden-Zolder was het zaaks om gisteren avond niet opnieuw punten te verliezen tegen het nog ongeslagen Eisden-Dorp. De kersvers getrouwde Semir en Seherzeda werden voor de wedstrijd nog eventjes in de bloemetjes gezet door zijn ploegmaats en het bestuur. Nochtans kon het niet slechter beginnen voor Celtic, want al na drie minuten kan Corthouts een afstandsschot in doel deviŽren, 0-1. Celtic begint opnieuw (te) mak aan de partij en ziet Corthouts op tegenaanval knap overhoeks binnenschieten, 0-2, nadat Sleypen even voordien de bal net voor langs besloot. Iets over halfweg de eerste helft kan Porco de partij net niet in een beslissende plooi gooien door een knappe safe van Baeten. Celtic komt dan beter in de wedstrijd en kan na driekwart gespeeld te hebben in de eerste helft de aansluitingstreffer scoren als een schot afwijkt en bij Coppola belandt aan de tweede paal, 1-2. In diezelfde minuut is Eisden-Dorp even onattent als Duric gehaakt wordt en de refs niet fluiten. Heel Eisden-Dorp keek ernaar en Achadoud scoorde makkelijk aan de eerste paal, 2-2. Eisden-Dorp is het noorden kwijt en Aksoy kan recupereren en Achadoud op weg zetten naar de 3-2. Nog een minuutje later wordt de marge verdubbeld na een bloedmooie actie van Aksoy op rechts, dan knap inspelen op Nejjar, die al even knap afrondt, 4-2. Iedereen leek dan naar de rust toe te spelen, maar als Sleypen er zin in heeft is het pas gedaan na het signaal. En zo rukt hij op via de linkerflank, zet en ťťn-tweetje op met Nejjar en knalt de 5-2 ruststand vanuit een haast onmogelijke hoek toch nog in doel, met nog slechts drie seconden op de teller!

Na de pauze begint Celtic beter aan de herneming. Al na twee minuten kan Coppola een hoekschop in doel knallen op een ingestudeerde manier waardoor T2 Liberato komende vrijdag de barbecue moet bekostigen, 6-2. De match leek al gespeeld dan maar en minuutje later mag Pinna op wandel door het midden van het veld en scoort ook heel knap de 6-3 via de onderkant van de dwarsligger. De match wordt nu aan een veel hoger tempo gespeeld en de partij wordt ook bitsiger. Eisden-Dorp trof met de moed der wanhoop ook nog eens de dwarsligger een aantal keren. Doch ook de voorsprong had nog kunnen vergroot worden aan de overkant. Tot in de achtendertigste minuut Nejjar met en listig lobje de 7-3 eindcijfers op het bord tovert. Over en uit voor een moedig Eisden en de drie punten verdiend thuis gehouden door Celtic.

ĶNu zijn we een twee tal weekjes vrij en dan maken we ons op om het nog ongeslagen Bocholt partij te geven op 19 oktober 

TERUG