NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - ZVC Leopoldsburg  14 - 3  
   
DATUM 15-03-2013  21:15
   
DOELPUNTEN 2’ 1-0 HUYUK Mustafa, 2’ 2-0 SLEYPEN Sven, 8’ 3-0 NEJJAR Youssef, 9’ 4-0 DURIC Haris, 12’ 5-0 DURIC Semir, 13’ 6-0 DURIC Haris, 14’ 7-0 COPPOLA Fabrizio, 14’ 8-0 SLEYPEN Sven, 17’ 9-0 DURIC Haris, 22’ 10-0 SLEYPEN Sven, 23’ 11-0 SLEYPEN Sven, 25’ 12-0 ACHADOUD Omar, 29’ 13-0 NEJJAR Youssef, 33’ 14-0 NEJJAR Youssef, 34’ 14-1 FESTJENS Michael, 34’ 14-2 PUTZEYS Bob, 37’ 14-3 VERMEIREN Kurt 
   
VERSLAG Met de komst van Leopoldsburg, toch dé club van de terugronde was Celtic op zijn hoede. Doch, nu ieders schorsing erop zit kon er weer vrij gevoetbald worden.

Doch in de eerste minuut al trof Bijloos de paal. Maar vanaf dan dicteerde een sneller voetballend Celtic de wet. Want als Sleypen inspeelt op Huyuk, kan die met een listig hakje de 1-0 scoren. Celtic drukt door en slecht een halve minuut later kan Sleypen de bal onderscheppen en beheerst afronden, 2-0. Nadien komt Leopoldsburg wat hoger druk zetten, maar in de achtste minuut kan Nejjar iedereen verbazen met een leuke actie op rechts en omspeelt doelman Conard voor de 3-0. Een minuutje later krijgen we zowaar een sublieme actie van diezelfde Nejjar te zien op links, zet zo een bezoeker in de wind en zet knap voor op de inlopende Duric H, 4-0. Nog voor het einde van het eerste kwart kon het 5-0 staan, doch Karadogan schiet tegen de paal. Als Duric S na twaalf minuten de bal kan onderscheppen kan hij met zijn neefje een knappe 1-2 opzetten en ook afronden voor de 5-0. De mannen van ’t Kamp zijn even het noorden kwijt en Celtic drukt door met een knappe ééntijdsaanval via Sleypen op de sterke Duric H en het staat 6-0. De bezoekende doelman Conard probeert nog zo zijn schietkraam te vrijwaren, maar moet zich opnieuw omdraaien als een knappe aanval via de deklat in doel geschoten wordt door Coppola, 7-0. In dezelfde minuut rinkelt de score alweer als opnieuw een snel uitgevoerde aanval wordt afgerond, nu door Sleypen, 8-0. Na zeventien minuten haalde Achadoud nogmaals zijn verschroeiende eerste tien meter uit zijn voeten als hij de bal onderschept en legt de 9-0 ruststand zomaar in de mee opgerukte Duric H zijn voeten.

Na de koffie hield Celtic zijn hoog tempo aan en scoorde Sleypen de 10-0 à la Vossen op een uitbal van Karadogan in de volley. En minuutje later werd Leopoldsburg opnieuw uitgetikt en scoorde Sleypen aan de tweede paal zijn vierde van de avond, 11-0. Na vijfentwintig minuten rukt Karadogan nog eens snel op naar voor en kan Achadoud doelman Conard verschalken aan de eerste paal, 12-0. Leopoldsburg liet bij wijlen in de herneming nog wel zien waarom het dé ploeg uit de terugronde mag genoemd worden, maar als de thuisploeg al uit verband werd gespeeld, stond er een sterk keepende Decoster paraat om zijn netten stil te houden. Aan de overkant stond een er geen maat op een beresterke Nejjar die nog 2x scoorde tot 14-0 en die laatste was er wederom eentje om in te kaderen. Met nog zes minuten op de klok moet Decoster zich dan toch prijsgeven als Festjens aan de tweede paal eindelijk de eerredder kon scoren. Nadien kon Leopoldsburg nog twee tien meters scoren waardoor de eindstand bleef hangen op 14-3.

Een goed resultaat van Celtic dat bij wijlen heel goed futsal op de mat bracht en zo geen kans liet aan een moedig en sportief Leopoldsburg. Zo blijven in het zog van Bocholt, dat met 0-4 ging winnen in Kortessem. Naaste achtervolger Noorderwijk ging onderuit tegen Eisden en kijkt nu al op tegen een achterstand van 8 punten met een wedstrijd minder gespeeld te hebben. Volgende week spelen we thuis de topper tegen het nummer 3 Noorderwijk. 

TERUG