NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - USM Cile Grace-Hollogne  4 - 4  (2-2)
   
DATUM 26-10-2012  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Pijnlijk is het om opnieuw een verslag te moeten maken van een wedstrijd die kost wat kost moest gewonnen worden. Door de geschorsten Duric en Coppola, werden Dalia en Battista F. opgerakeld door coach Rubio. Mo rechtstreeks en Battista via de beloften.

Van in het begin zat Celtic in een goed ritme. Te traag weliswaar, maar Hollogne probeerde gewoon op de counter te loeren. En ze sloegen nog in hun opzet ook als DíAngelo aan de 2e paal lekker de 0-1 binnen tikt in de vierde minuut. Celtic bleef rustig in de opbouw en bleef het veldoverwicht behouden. Maar de afwerking stond niet op scherp. Sleypen n Nejjar troffen eerst de deklat, alvorens eerstgenoemde een kaats van laatstgenoemde kon afronden in de elfde minuut, 1-1. Vervolgens krijgt Dalia 2x een open kans voor doel, maar besluit beide doelkansen over. Doch in de zeventiende minuut kan Achadoud op hoekschop de 2-1 scoren. Een minuutje later schiet Achadoud onbegrijpelijk een knap uitgespeelde kans over voor doel. Luttele seconden voor de rust wordt Celtic opnieuw koud gepakt als Giustizieri op de tweede counter de gelijkmaker scoort, 2-2.

Na de pauze blijft Celtic domineren, en krijgt in zes minuten 4 doelkansen, maar Nejjar kan tot vier maal niet scoren. Het spel krijgt nu een snellere vaart en in de 28e minuut krijgt Duric een goede kans, maar scoort net niet. Hollogne countert pijlsnel en ook Hoven kan net niet afronden. Celtic reageert met een pegel van Sleypen, en Nejjar knalt de rebound tegen de deklat! Dalia kan dan twee keer de bal goed recupereren, maar Battista besluit net naast. Even later terug een steal van Dalia en nu schiet Achadoud voor langs. De goal hangt in de lucht en even later wordt Hollogne uitgetikt en scoort Sleypen de 3-2. Twee minuten later kan Duric de kloof verdubbelen, maar schiet onbegrijpelijk over. In de voorlaatste minuut scoort Duric op een listig pasje van Nejjar in de loop toch de 4-2. Maar slechts enkele seconden later kan Giustizieri optimaal profiteren van een communicatiefout tussen Sleypen en Baeten om de aansluiter te scoren. En luttele seconden voor affluiten kan Saidi (vergeten aan de tweede paal een onverhoopte voorzet schot in doel schieten.

Een gelijk spel dat aanvoelt als een verlies, tegen een niet getrainde, maar vťťl meer gedreven Hollogne. En zo wordt de kloof met de echte top na vijf speeldagen al 8 punten. Een haast onhaalbare zaak. Het kan dus alleen nog maar beter! 

TERUG