NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD USM Cile Grace-Hollogne - ZVK Celtic Houthalen '94  3 - 8  (2-2)
   
DATUM 08-03-2013  21:15
   
DOELPUNTEN 7í 0-1 KARADOGAN Celal, 12í 0-2 ACHADOUD Omar, 16í 1-2 BOURARD Fayssal, 17í 2-2 CIAMMAGLICHELLA J., 21í 2-3 SLEYPEN Sven, 24í 2-4 NEJJAR Youssef, 25í 2-5 DURIC Haris, 31í 2-6 SLEYPEN Sven, 32í 2-7 ACHADOUD Omar, 37í 2-8 DURIC Haris, 38í 3-8 BOURARD Fayssal 
   
VERSLAG Door de vele afwezigheden komt de score pas na 7 minuten op gang als Karadogan naar binnen komt en scoort. Na tien minuten spelen Sleyen en Duric zich nog eens in de kijker, maar de thuisdoelman houdt de poging van Duric in twee tijden. Een minuutje later probeert Duric het nog eens maar treft de paal. Als even later Duric een snelle uitbal inspeelt op Achadoud scoort hij de 0-2. Celtic neemt dan wat gas terug en Hollogne scoort nog 2x voor de koffie op de counter via Bourard en Ciammaglichella.

Na de pauze begint Celtic pas echt op gang te komen en Sleypen ziet zijn eigen poging mooi afgerond in de verste hoek, 2-3. Nejjar is sterk in de zone van de waarheid nu en dus scoort hij de 2-4 aan de eerste paal na 24 minuten. Het gaat nu pijlsnel en Duric tikt de uitgespeelde kans in een 1 tijd tegen de netten, 2-5. Halverwege de herneming kan Sleypen de bal veroveren en mag van de thuisploeg op wandel gaan. Het resulteert in de 2-6. In de 32e minuut scoort Achadoud op een zeer attente wijze de rebound na een schot van Karadogan. Het vat is af bij de moedige thuisploeg, want drie minuten voor tijd mag Duric over de hele thuisploeg heen lopen en de 2-8 scoren. Een minuutje later kan Bourard met een flits en een tikkeltje geluk de eer redden voor Hollogne en door een bos van benen de 3-8 eindstand scoren.

Een klip die makkelijker leek dan vooraf verwacht, maar pas na de pauze ook kon omgezet worden. Fysiek bleek Celtic sterker dan Hollogne en zo blijven we op 3 punten van leider Bocholt dat nipt won van Koersel. Eerste achtervolger Noorderwijk was vrij en volgt nu op 5 punten. Volgende week komen de geschorsten terug in stelling als we Leopoldsburg thuis ontvangen !!! 

TERUG