NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD USM Cile Grace-Hollogne - Real Noorderwijk  1 - 10  (1-4)
   
DATUM 22-02-2013  21:15
   
DOELPUNTEN Verheyen (1), Loncke (2), Lagouireh (1), Skeric (6) 
   
VERSLAG Het eerste elftal van Real Noorderwijk moest het deze week stellen zonder de geschorste Bomboi en de gekwetste Cosemans. Over de wedstrijd van de A-ploeg kunnen we kort zijn. Topschutter Meunier van Gr‚ce-Hollogne komt nergens in het stuk voor, Real overklast de Luikenaars. De zoete smaak van de overwinning werkt verslavend, de bezoekers hebben er duidelijk zin in. Verheyen, Loncke en Skeric brengen Real op een comfortabele 0-3 voorsprong, Hammouda mag het enige doelpunt voor Gr‚ce-Hollogne op het bord zetten: 1-3, maar voor de rust brengt Skeric de stand op 1-4.

In de 2e helft kan Loncke meteen profiteren van geklungel bij de thuisploeg: 1-5. Het feest kan beginnen ! Real is in zijn sas, het is baas op het veld, het sprankelt en dartelt....Er zijn kansen in overvloed maar de bal gaat er even niet meer in. Tot Skeric aan zijn Nasi-show begint. 1-6 op aangeven van Caers, 1-7 na een nummertje Verheyen-Lagouireh-Skeric, solo-slim voor de 1-8. Lagouireh legt de 1-9 in het mandje en, wie anders dan, Skeric zet de dubbele eindcijfers op het scorebord: 1-10. Verdiende overwinning, sterke wedstrijd !

Door het onverwacht puntenverlies van leider Bocholt lijkt de titelstrijd weer helemaal open. Volgende week wacht de zware verplaatsing naar Leopoldsburg.

Real speelde met Aps, Van Bael, Scheerens, Skeric, Verheyen, Elouadi, Raguragui, Loncke, Caers, Lagouireh, Hermans. 

TERUG