NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVK Meeuwen  1 - 4  
   
DATUM 12-04-2013  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Het eerste elftal van Real Noorderwijk had in zijn voorlaatste wedstrijd de 3e plaats al veilig gesteld en kon dus met een gerust gemoed aan de seizoensafsluiter beginnen. Toch had trainer Bart Schapmans heel wat kopzorgen. Hij miste zowaar een half elftal wegens schorsingen en blessures. Loncke, Verheyen en Cosemans waren geschorst, Lagouireh en Raguragui gekwetst. Het was puzzelen geblazen, de meeste beloften mochten zich opmaken om het eerste elftal te depanneren. Voor de wedstrijd werden Skeric (topschutter), Hermans (afscheid) en Caers (afscheid) in de bloemetjes gezet.

Real, dat met een onuitgegeven elftal speelde, weerde zich kranig, speelde een karrenvracht kansen bij elkaar maar stuitte op een uitgekookt Meeuwen dat naar hartenlust kon counteren. Tijdens de wedstrijd volgde nog meer blessureleed, in de 1e helft verloor de thuisploeg Niels Caers, meteen na de pauze moest Issam Elouadi noodgedwongen het speelveld verlaten. Skeric scoorde het enige doelpunt voor de thuisploeg, Meeuwen kon 4x Aps verschalken : einduitslag 1-4.

Het was evenwel een geslaagd seizoen met de 3e plaats als beloning. Even zat er zelfs meer in doch dit Real heeft nog veel groeimarge en dat is waar we volgend seizoen aan gaan bouwen. Bocholt kroonde zich gisteren tot de verdiende kampioen, al legde Celtic Houthalen hen lang het vuur aan de schenen en hield het zo de competitie spannend tot de allerlaatste wedstrijd. De schoenen worden even opgeborgen, de kopjes leeg gemaakt om zo weer fris aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Pluim voor alle spelers van dit Real Noorderwijk, een dikke merci aan onze trainers Bart Schapmans en Tom Geyskens en een heel groot dankwoord voor diegenen die dit iedere week mogelijk maken : afgevaardigden Albert, Jens en Gilles, kinť Rob, TD Davy, tafelscheidsrechters Davy, Marc, Carina en Walter, helpers Gino, Patrick, Yves en voorzitter Eddy Lambaerts en vriendin Carine Gebruers. Nog een speciaal dank-je-wel voor de zotste, plezantste dj van het land : merci Yves ! En als laatste wil ik ook nog heel graag onze trouwe supporters bedanken die iedere week op post zijn om onze ploegen aan te moedigen !

Real speelde met : Aps, Bomboi, Skeric, Hermans, Elouadi, Scheerens, Caers, Lambaerts, Peeters, Lauwers, Becirbegovic en Van Bael 

TERUG